Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вітамінізованого майонезного продукту (Патент на корисну модель №154224)
    (2023) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат Сергійович
    Спосіб виробництва вітамінізованою майонезного продукту включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з антиоксидантним комплексом, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора та гомогенізацію утвореної емульсії. Як антиоксидантний комплекс використовують збагачену вітамінами А і D3 олійну фазу, в кількості 25-30 % від добової потреби, а при гомогенізації проводять додатково обробку розчином аскорбінової кислоти у кількості 0,03-0,08 %.
  • Ескіз
    Документ
    Сік яблучно-апельсиновий «Тонізуючий» (Патент на винахід № 112381)
    (2016) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна
    Сік яблучно-апельсиновий, що містить свіжовичавлений яблучний і апельсиновий сік, водні екстракти м'яти перцевої, шавлії лікарської та лимонної трави. Apple and orange juice containing fresh apple and orange juice, aqueous extracts of peppermint, sage and lemon herbs.
  • Ескіз
    Документ
    Сік яблучно-апельсиновий «Тонізуючий» (Патент на корисну модель № 102043)
    (2015) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія Вікторівна
    Сік яблучно-апельсиновий, що містить свіжовичавлений яблучний і апельсиновий сік, водні екстракти м'яти перцевої, шавлії лікарської та лимонної трави. Apple and orange juice containing fresh apple and orange juice, aqueous extracts of peppermint, sage and lemon herbs.
  • Ескіз
    Документ
    Житньо-пшеничний булочний виріб, збагачений порошком кропиви (Патент на корисну модель № 83987)
    (2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Молід, Анна Леонідівна
    Житньо-пшеничний булочний виріб, що містить житнє та пшеничне борошно, дріжджі, сіль, крім того, додається закваска "Аграм темний" та порошок кропиви.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба (Патент на винахід № 62459 А)
    (2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Антонюк, Марія Миколаївна
    Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба, що містить носії кальцію та заліза, яка відрізняється тим, що як носій кальцію використовують карбонат кальцію, як носій заліза - заліза (III) цитрат та додатково використовують йодказеїн, фолієву кислоту та солод сої, збагачений гідроселенітом натрію у такому співвідношенні (%): кальцію карбонат 27,08 - 32,47 заліза (III) цитрат 0,68-0,86 йодказеїн 0,03 - 0,028 фолієва кислота 0,01-0,012 солод сої, збагачений гідроселенітом натрію 72,2 - 66,63, і додають у хліб у кількості 0,44-0,59 % до маси борошна. Arrangement for micronutrient enrichment of bread containing medium calcium and iron, which is characterized in that a carrier of calcium using calcium carbonate as a carrier of iron - iron (III) citrate and additionally use yodkazeyin, folic acid and bread soy enriched selenium sodium such a ratio (%): Calcium carbonate 27,08 – 32,47 iron (III) citrate 0,68-0,86 yodkazeyin 0,03 – 0,028 Folic acid 0,01-0,012 malt soy enriched selenium sodium 72,2 – 66,63 and added to the bread of 0,44-0,59 % by weight of flour.
  • Ескіз
    Документ
    Кекс, збагачений бурими водоростями Fucus Vesiculosus (Патент на корисну модель № 73941)
    (2012) Шаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна Миколаївна
    Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.
  • Ескіз
    Документ
    Кекс, збагачений бурими водоростями Ascophyllum Nodosum (Патент на корисну модель № 73942)
    (2012) Шаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна Миколаївна
    Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для збагачення мінерального складу хліба (Патент на винахід № 59312)
    (2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Лариса Олександрівна
    Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.