Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва вітамінізованого майонезного продукту (Патент на корисну модель №154224)(2023) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат СергійовичСпосіб виробництва вітамінізованою майонезного продукту включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з антиоксидантним комплексом, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора та гомогенізацію утвореної емульсії. Як антиоксидантний комплекс використовують збагачену вітамінами А і D3 олійну фазу, в кількості 25-30 % від добової потреби, а при гомогенізації проводять додатково обробку розчином аскорбінової кислоти у кількості 0,03-0,08 %.Документ Сік яблучно-апельсиновий «Тонізуючий» (Патент на винахід № 112381)(2016) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія ВікторівнаСік яблучно-апельсиновий, що містить свіжовичавлений яблучний і апельсиновий сік, водні екстракти м'яти перцевої, шавлії лікарської та лимонної трави. Apple and orange juice containing fresh apple and orange juice, aqueous extracts of peppermint, sage and lemon herbs.Документ Сік яблучно-апельсиновий «Тонізуючий» (Патент на корисну модель № 102043)(2015) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Жукова, Наталія ВікторівнаСік яблучно-апельсиновий, що містить свіжовичавлений яблучний і апельсиновий сік, водні екстракти м'яти перцевої, шавлії лікарської та лимонної трави. Apple and orange juice containing fresh apple and orange juice, aqueous extracts of peppermint, sage and lemon herbs.Документ Житньо-пшеничний булочний виріб, збагачений порошком кропиви (Патент на корисну модель № 83987)(2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Молід, Анна ЛеонідівнаЖитньо-пшеничний булочний виріб, що містить житнє та пшеничне борошно, дріжджі, сіль, крім того, додається закваска "Аграм темний" та порошок кропиви.Документ Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба (Патент на винахід № 62459 А)(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Антонюк, Марія МиколаївнаКомпозиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба, що містить носії кальцію та заліза, яка відрізняється тим, що як носій кальцію використовують карбонат кальцію, як носій заліза - заліза (III) цитрат та додатково використовують йодказеїн, фолієву кислоту та солод сої, збагачений гідроселенітом натрію у такому співвідношенні (%): кальцію карбонат 27,08 - 32,47 заліза (III) цитрат 0,68-0,86 йодказеїн 0,03 - 0,028 фолієва кислота 0,01-0,012 солод сої, збагачений гідроселенітом натрію 72,2 - 66,63, і додають у хліб у кількості 0,44-0,59 % до маси борошна. Arrangement for micronutrient enrichment of bread containing medium calcium and iron, which is characterized in that a carrier of calcium using calcium carbonate as a carrier of iron - iron (III) citrate and additionally use yodkazeyin, folic acid and bread soy enriched selenium sodium such a ratio (%): Calcium carbonate 27,08 – 32,47 iron (III) citrate 0,68-0,86 yodkazeyin 0,03 – 0,028 Folic acid 0,01-0,012 malt soy enriched selenium sodium 72,2 – 66,63 and added to the bread of 0,44-0,59 % by weight of flour.Документ Кекс, збагачений бурими водоростями Fucus Vesiculosus (Патент на корисну модель № 73941)(2012) Шаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна МиколаївнаОпис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.Документ Кекс, збагачений бурими водоростями Ascophyllum Nodosum (Патент на корисну модель № 73942)(2012) Шаран, Лариса Олександрівна; Бура, Ганна МиколаївнаОпис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.Документ Композиція для збагачення мінерального складу хліба (Патент на винахід № 59312)(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Лариса ОлександрівнаОпис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.