Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Неглазуровані цукерки з жувальним ефектом (Патент на корисну модель №113385)(2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Сіренко, Катерина Іванівна; Свириденко, Юлія ПетрівнаДеклараційний патент на корисну модель. Згідно з корисною моделлю, неглазуровані цукерки із жувальним ефектом складаються з цукру білого кристалічного, крохмальної патоки, лимонної кислоти, ароматизатора, барвників та додатково містять желатин та гуміарабік. Використання запропонованих інгредієнтів дозволяє вдосконалити рецептуру та отримати неглазуровані цукерки з жувальним ефектом з подовженим терміном зберігання. Declaratory patent for a utility model. According to the utility model, unglazed sweets with a chewy effect consist of white crystalline sugar, starch molasses, citric acid, flavoring, coloring agents and additionally contain gelatin and gum arabic. The use of the proposed ingredients allows to improve the recipe and obtain unglazed candies with a chewy effect with an extended shelf life.Документ Спосіб виробництва неглазурованих цукерок з жувальним ефектом (Патент на корисну модель №113390)(2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Сіренко, Катерина Іванівна; Свириденко, Юлія ПетрівнаСпосіб виробництва цукерок з жувальним ефектом, що включає підготовку рецептурних компонентів, приготування рецептурної суміші та уварювання помадного сиропу, приготування помади шляхом збивання та охолодження сиропу, приготування цукеркової маси, формування шляхом відливання в форми, охолодження, оздоблення поверхні та пакування виробів, який відрізняється тим, що в помадну масу додається попередньо гідратована суміш гідроколоїдів желатину та гуміарабіку . Даний спосіб дає можливість створення неглазурованих цукерок з жувальним ефектом з подовженим терміном зберігання та зменшеною собівартістю виробів. A method of manufacturing candies with a chewy effect, including preparation of recipe components, preparation of recipe mixture and boiling of fondant syrup, preparation of fondant by whipping and cooling of syrup, preparation of candy mass, forming by casting into molds, cooling, surface decoration and packaging of products, characterized by that a pre-hydrated mixture of gelatin hydrocolloids and gum arabic is added to the fondant mass. This method makes it possible to create unglazed candies with a chewy effect with an extended shelf life and reduced product cost.Документ Помадна масса на основі пюре з ягід жимолості (Патент на корисну модель № 118393)(2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Непомняща, Наталія Юріївна; Денисенко, Ірина СергіївнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадної маси, що містить в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і пюре з ягід жимолості.Документ Спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади (Патент на корисну модель № 103578)(2015) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Тригуб, Яна Олександрівна; Гарбуз, Марина ОлександрівнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва цукерок на основі цукрової помади, що включає підготовку рецептурних компонентів, приготування рецептурної суміші та уварювання помадного сиропу, приготування помади шляхом збивання та охолодження сиропу, темперування цукеркової маси, формування шляхом відливання в форми, охолодження, оздоблення поверхні та пакування виробів. Додатково готується розчин гуміарабіку з гідромодулем 1:5, і додається під час темперування цукеркової маси у кількості 0,5 -1,0 % до маси рецептурних компонентів помади.Документ Помадна масса на основі морквяного пюре (Патент на корисну модель № 118073)(2017) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Володько, Наталія ІгорівнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад помадної маси, що містить в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і гідролізоване морквяне пюре.Документ Цукерки на основі цукрової помади (Патент на корисну модель № 103576)(2015) Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Тригуб, Яна Олександрівна; Гарбуз, Марина ОлександрівнаДеклараційний патент на корисну модель. Запропонований склад цукерок на основі цукрової помади, що містять в своєму складі цукор білий кристалічний, крохмальну патоку і додатково містять гуміарабік.Документ Спосіб виробництва сметани з низьким вмістом жиру та природними стабілізуючими системами (Деклараційний патент на винахід № 58978)(2003) Грек, Олена Вікторівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Українець, Анатолій Іванович; Ковбаса, Владимир Николаевич; Красінська, Ольга ВячеславівнаКорисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва сметани. Особливістю є використання зернових екструдатів для підвищення біологічної цінності та подовження терміну зберігання. The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the sour cream. Peculiarity is using of extrudate cereals for increasing biological value and increasing shelf life.Документ Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396)(2004) Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Залевська, Надія Олексіївна; Кохан, Олена ОлександрівнаЗапропоновано спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою, що включає приготування тіста і начинки, формування виробів методом екструзії, випікання виробів, який відрізняється тим, що під час приготування начинки додають комплексну суміш «Едгум КД 15». Цей спосіб дозволяє збільшити відсоток начинки у виробі та збільшити термін зберігання продукції.Документ Спосіб виробництва помадних цукерок (Деклараційний патент на винахід № 70679)(2004) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена ОлександрівнаЗапропонований спосіб виробництва помадних цукерок, що складається з приготування помадної маси, змішуванні помадної маси з рецептурними компонентами, формуванні виробів, охолодженні та пакуванні, який відрізняється тим, що відформовані цукерки глазуруються попередньо приготовленим розчином глазурувального покриття, в кількості 5-25% до маси цукерки. Цей спосіб дозволяє зменшити калорійність виробів та подовжити термін зберігання помадних цукерок.Документ Цукрова помада (Патент на корисну модель № 44607)(2009) Кохан, Олена Олександрівна; Шевченко, Анна Миколаївна; Лавров, Олександр Михайлович; Сімакіна, Валентина Сергіївна; Корнелюк, Ольга ОлександрівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру цукрової помади, що містить цукор, антикристалізатор, яка відрізняється тим, що в якості антикристалізатора використовують глюкозно-фруктозний сироп. Раціональне дозування глюкозно-фруктозного сиропу дозволяє збільшити термін зберігання цукерок на основі цукрової помади.