Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Збагачений сирковий виріб (Патент на корисну модель № 97564)
    (2015) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Корольчук, Ірина Миколаївна
    Збагачений сирковий виріб містить кисломолочну основу, молочну сироватку, сіль та прянощі. Додатково використовують крупу рисову чорного або червоного сортів, а як прянощі – духмяний перець, імбир, корицю.
  • Ескіз
    Документ
    Кисломолочна паста з смаковим наповнювачем (патент на корисну модель № 97194)
    (2015) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Іващук, Христина Сергіївна
    Кисломолочна паста з смаковим наповнювачем містить кисломолочну основу, молочну сироватку, структуроутворювач, сіль та сумах. Як структуроутворювач використовується крупа гречана несмажена зелена. Sour milk flavored paste base contains lactic acid, whey, structurant salt and amounts. As structurant used buckwheat roasted green.
  • Ескіз
    Документ
    Кисломолочна паста з композиціями прянощів (патент на корисну модель № 95375)
    (2014) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Іващук, Христина Сергіївна
    Кисломолочна паста з композиціями прянощів містить кисломолочну основу, молочну сироватку, як структуроутворювач використовується крупа гречана несмажена зелена, сіль та прянощі. Sour milk paste with spices compositions containing lactic acid base whey as structurant used buckwheat roasted herbs, salt and spices.
  • Ескіз
    Документ
    Фруктово-овочевий напій (Патент на винахід № 70739 A)
    (2004) Косоголова, Людмила Олексіївна; Малежик, Іван Федорович; Попова, Наталія Вікторівна
    Фруктово-овочевий напій на основі екстрактів з пряно-ароматичної сировини з покращеними органолептичними показниками та підвищеною біологічною цінністю. В напій, який містить яблучний сік, екстракт м'яти перцевої, лимонну кислоту та воду, згідно винаходу, додатково вводяться екстракти з листя або коріння петрушки, що містять поліфенольні речовини, гвоздики, кориці та водний розчин стевії в якості цукрозамінника. Результат полягає в покращенні органолептичних властивостей та харчової цінності. Fruit and vegetable drink from extracts of aromatic raw materials with improved organoleptic characteristics and high biological value. As a beverage containing apple juice, peppermint extract, citric acid and water, according to the invention additionally introduced extracts from leaves and roots of parsley which contain polyphenolic substances, cloves, cinnamon and aqueous stevia as a sweetener. The result is to improve the organoleptic properties and nutritional value