Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Кекс «Кульбабка» (Патент на винахід № 115727)
    (2017) Шевченко, Олена Анатоліївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович
    Кекс, який відрізняється тим, що містить зменшений рецептурний вміст цукру та жиру та додатково містить борошно зародку кукурудзи. The cake, which is different in that it contains a reduced prescription sugar and fat content and additionally contains corn embryo flour.
  • Ескіз
    Документ
    Кекс «Кульбабка» (Деклараційний патент на корисну модель № 113392)
    (2017) Шевченко, Олена Анатоліївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Дорошенко, Віктор Олександрович; Шаран, Андрій Васильович
    Кекс, який відрізняється тим, що містить зменшений рецептурний вміст цукру та жиру та додатково містить борошно зародку кукурудзи. The cake, which is different in that it contains a reduced prescription sugar and fat content and additionally contains corn embryo flour.
  • Ескіз
    Документ
    Способ термической обработки мясных изделий (А. с. № 1205867)
    (1986) Александров, Сергей Алексеевич; Суханова, Светлана Ильинична; Большаков, Алексей Сергеевич; Морозова, Лидия Ивановна; Бабанов, Игорь Геннадиевич; Цария, Лаврентий Александрович; Спирин, Евгений Тимофеевич
    Целью увеличения выхода и улучшения качества готового продукта, во время запекания в ротационную печь подают острый пар для регулирования относительной влажности греющей среды, причем на первой стадии запекание проводят при 128-132°С и относительной влажности греющей среды 68-72%, а на второй - при 158- 162°С и относительной влажности греющей среды 28-32%. To increase yield and improve the quality of the finished product during baking in a rotary kiln live steam is fed to regulate the relative humidity of the heating medium, wherein the first baking step is conducted at 128-132 ° C and a relative humidity of 68-72% of the heating medium, and the second - at 158 ​​- 162 ° C and a relative humidity of 28-32% of the heating medium.
  • Ескіз
    Документ
    Способ сушки длиннотрубчатых макарон типа "Особые" (Авторское свидельство № 478166)
    (1975) Таранов, Иван Тимофеевич; Буляндра, Алексей Федорович
    Изобретение относится к пищевой промышленности. Известен способ сушки макарон типа "Особые", по которому макароны в кассетах продувают нагретым воздухом и осуществляют подсушку, отволаживание и окончательную сушку (досушку). The invention relates to the food industry. Known method of drying pasta type "Special" on which pasta cassettes purged and heated air drying is carried out, and otvolazhivanie final drying (final drying).
  • Ескіз
    Документ
    Експрес-метод визначення вологості хмелю (Делараційний патент на винахід № 62607)
    (2003) Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович; Носенко, Тамара Тихонівна; Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Троценко, Павло Олександрович
    Експрес-метод визначення вологості хмелю передбачає вимірювання інтенсивності спектра дифузного відбивання. Визначення здійснюють в інтервалі довжин хвиль 1,85-2,01 мкм з попереднім подрібненням зразка та просіюванням часток хмелю крізь сито з розмірами отворів 0,294-1 мм.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання біологічно активного продукту «Прозер житній» (Патент на корисну модель № 18764)
    (2006) Мукоїд, Роман Миколайович; Потапенко, Сергій Іванович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович
    Опис до патенту на корисну модель. Спосіб отримання біологічно активного продукту «Прозер житній».