Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції на підприємствах пивоварної та безалкогольної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку(2003) Дудко, Сергій Дмитрович; Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шматкова, Галина КарпівнаМетодичні рекомендації встановлюють єдині підходи до формування собівартості продукції (робіт, послуг) і визначення фінансових результатів на підприємствах пивоварної та безалкогольної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку.Документ Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції спиртової промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку(2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шматкова, Галина Карпівна; Луговська, В.Методичні рекомендації встановлюють єдині підходи до формування собівартості продукції (робіт, послуг) і визначення фінансових результатів на підприємствах спиртової промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку.Документ Планування собівартості(2002) Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шматкова, Галина КарпівнаВ статті наведено склад витрат собівартості реалізованої продукції. Витрати на виробництво продукції у вартісному вираженні формують її виробничу собівартість. Виробничу собівартість продукції планують на підставі складання калькуляції. При цьому визначають величину прямих і непрямих витрат на виробництво одиниці продукції в плановому періоді. Це один з найважливіших економічних показників господарської діяльності підприємства, який відображає зростання продуктивності праці, економію ресурсів, технічний прогрес.