Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Компонентний аналіз монарди двійчастої (Monarda didyma) та її застосування у виробництві пікантних крекерів(2017) Дзигар, Ольга Олександрівна; Даценко, Анна Володимирівна; Оболкіна, Віра ІллівнаВизначено компонентний склад монарди двійчастої та можливості її застосування при виробництві нового асортименту крекерів з пікантним смаком. Значний вміст антиоксидантних з’єднань дозволить використовувати монарду у якості природного антиоксиданту. The component composition of the monarda didyma and its possibilities of application in the production of a new assortment of crackers with a spicy taste are determined. Significant content of antioxidant compounds will allow the monard to be used as a natural antioxidant.Документ Перспектива використання пряно-ароматичної сировини у виробництві борошняних кондитерських виробів(2017) Дзигар, Ольга Олександрівна; Даценко, Анна Володимирівна; Оболкіна, Віра ІллівнаДосліджено перспективу використання рослинної сировини у якості природного антиоксиданту для подовження терміну придатності борошняних кондитерських виробів. Визначено елементний склад листків пажитника. The perspective of using plant material as a natural antioxidant for prolonging the shelf life of flour confectionery products has been researched. Determined the elemental composition of fenugreek leaves.