root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Дзьогайло, І.
1
search.filters.author.Оболкіна, Віра Іллівна
Ключові слова
search.filters.subject.technology
1
search.filters.subject.confectionery
1
search.filters.subject.rowan
1
search.filters.subject.горобина
1
search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2011
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Дзьогайло, І.
×
Ключове слово: search.filters.subject.technology
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Горобина у кондитерських виробах замість штучних консервантів
(
2011
)
Дзьогайло, І.
;
Оболкіна, Віра Іллівна
Показати більше
У статті розглянута перспектива використання напівфабрикатів з ягід горобини для заміни хімічних консервантів у кондитерських виробах. The paper consider the use of semi rowan berries to replace chemical preservatives in confectionery.
Показати більше