Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тренди у ресторанній індустрії на 2024 рік
    (2023) Михайлов, Богдан Володимирович
    Для успішного функціонування ресторану важливо слідкувати за ресторанними трендами. Це дозволяє ресторану відрізнятися від інших закладів та пропонувати своїм клієнтам нові, свіжі та цікаві ідеї. Слідкування за ресторанними трендами може допомогти ресторану збільшити свою популярність серед клієнтів, а відповідне використання трендів може зробити ресторан більш привабливим для нових гостей та збільшити рівень задоволення постійних.
  • Ескіз
    Документ
    Управління ризиками при організації дитячого харчування в закладах освіти
    (2021) Михайлов, Богдан Володимирович
    У тезах доповіді висвітлені питання, які потрібно вирішити у сфері безпечності продуктів дитячого харчування, насамперед – це прозорість тендерних угод та їх сумлінне виконання, а також кадрове забезпечення закладів освіти фахівцями, які мають профільну освіту та достатньо знань для контролю процесу виробництва та реалізації страв.
  • Ескіз
    Документ