Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи підвищення виходу кристалічного цукру(2001) Скорик, Костянтин ДмитровичРозглянуто заходи щодо оптимізації роботи кристалізаційних відділень цукрових заводів. Приділена увага контролю роботи центрифуг, визначенню коефіцієнту нерівномірності кристалів, новим способам заведення кристалічних центрів при уварюванні утфелів. Показано, що ефективні форсунки для пробілювання цукру і автоматизовані системи оброблення утфелів в центрифугах суттєво підвищують вихід кристалічного цукру.Документ Контроль гранулометричного складу та оцінка цукру-піску в балах згідно до міжнародних вимог(2005) Скорик, Костянтин ДмитровичПроаналізовано вплив гранулометричного складу кристалічного цукру на його якість та основні технологічні прийоми для зменшення вмісту конгломератів. Наведено методику визначення гранулометрії готової продукції. Розглянуто метод комплексної оцінки якості білого цукру в балах. It was analyzed influence of crystal sugar granulometry on its quality and main technological measures to decrease conglomerates content. It is presented method of crystal size distribution of final product. Method was discussed of complex evaluation of white sugar quality in points.