Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості сирів голландської групи завдяки застосуванню бактеріальних препаратів прямого внесення
    (2003) Шульга, Наталія Михайлівна; Кігель, Наталя Федорівна
    Наведена характеристика нового бактеріального препарату прямого внесення для сирів голландської групи та готового продукту з його використанням. Description of new bacterial preparation of the direct bringing is resulted for cheeses of the Dutch group and prepared product with his use.
  • Ескіз
    Документ
    Сметана. Технологія та якість
    (2012) Шульга, Наталія Михайлівна; Млечко, Л. А.
    Проведено аналіз основних причин формування вад у сметані. Наведені рекомендації щодо їх усунення. The analysis of the main courses of the defects formation of sour cream was conducted. The recommendations of their elimination were listed.