Інститут післядипломної освіти (м. Київ)

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості безалкогольного вина, виготовленого шляхом дистиляції
    (2022) Успаленко, Ольга Василівна; Білько, Марина Володимирівна; Самарін, Володимир Олександрович; Кучеренко, Володимир Михайлович
    У тезах доповіді досліджено вплив процесу деалкоголізації на зміну органолептичних характеристик, фізико-хімічних показників і речовин ароматичного комплексу алкогольних вин. Виробництво безалкогольних вин є актуальним напрямком сучасного виноробства, адже їх споживання стає однією із основних тенденцій, яка формує індустрію напоїв і має соціальну складову. Український ринок безалкогольних вин представлений лише зразками іноземних виробників, а виробництво вітчизняних безалкогольних вин стримується внаслідок недостатньої інформації в напрямку підбору технології деалкоголізації та впливу на їх якість The influence of the dealcoholization process on the change of organoleptic characteristics, physico-chemical parameters, and substances of the aromatic complexity of alcoholic wines is investigated in the paper examines. The organoleptic characteristics of alcohol-free wines based on samples from foreign producers were studied, and their featu- res were established, which consist of a not intense aroma with tones of overcooking and excessive acidity.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості безалкогольного вина, виготовленого шляхом дистиляції
    (2022) Успаленко, Ольга Василівна; Білько, Марина Володимирівна; Кучеренко, Володимир Михайлович
    У статті досліджено вплив процесу деалкоголізації на зміну органолептичних характеристик, фізико-хімічних показників і речовин ароматичного комплексу алкогольних вин. Виробництво безалкогольних вин є актуальним напрямком сучасного виноробства, адже їх споживання стає однією із основних тенденцій, яка формує індустрію напоїв і має соціальну складову. Український ринок безалкогольних вин представлений лише зразками іноземних виробників, а виробництво вітчизняних безалкогольних вин стримується внаслідок недостатньої інформації в напрямку підбору технології деалкоголізації та впливу на їх якість. The influence of the dealcoholization process on the change of organoleptic characteristics, physico-chemical parameters, and substances of the aromatic complexity of alcoholic wines is investigated in the paper examines. The organoleptic characteristics of alcohol-free wines based on samples from foreign producers were studied, and their featu- res were established, which consist of a not intense aroma with tones of overcooking and excessive acidity.
  • Ескіз
    Документ
    Способ выделения спиртов из сивушного масла (А.с. 382678 СССР, МКл С 12 f 1/08)
    (1973) Артюхов, Владимир Григорьевич; Осипенко, Алексей Афанасьевич; Киселев, Н. П.; Егоров, Алексей Семенович; Березникова, Д. С.; Коландо, В. В.; Хвощин, Б. И.; Караваев, М. Я.; Толмачев, А. Н.
    Предложена предварительная обработка сивушного масла щелочью, вывод продуктов разложения в отдельную колонну, туда же направляются и водные фракции из фракционирующей и обезвоживающей колонн. A preliminary treatment of fusel oil with alkali is suggested, decomposition products are removed to a separate column, and water fractions from fractionating and dewatering columns are also sent there.