Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Proper storage practices for food and non-food items in restaurants: Adhering to HACCP principles(2024) Borovko, S.; Samilenko, M.; Omelchenko, Mariia; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Lytovchenko, Oleksandr; Matiushenko, Raisa; Mykhailov, BogdanЦя монографія містить огляд практики зберігання в закладах громадського харчування, зокрема в ресторанах, на основі принципів аналізу небезпечних факторів та критичних контрольних точок (НАССР). Вона підкреслює важливість належного зберігання та транспортування для підтримки якості та безпеки як харчових, так і нехарчових продуктів. Монографія охоплює різні аспекти зберігання, включаючи приймання та контроль вхідної продукції, умови зберігання різних видів продукції, належне маркування та поводження з сировиною та інгредієнтами. Вона також підкреслює необхідність постійного моніторингу умов зберігання та впровадження ефективних програм безпеки харчових продуктів для зменшення ризику захворювань, пов'язаних з харчовими продуктамиДокумент Післядипломна освіта працівників харчової та переробної промисловості в умовах наближення вступу України до СОТ(2007) Дудко, Сергій Дмитрович; Аляб’єва, Вікторія ВікторівнаЗроблений аналіз чинників, які обумовлюють вразливість вітчизняних підприємств в умовах відкритого ринку харчових товарів. Основна увага приділена кадровому потенціалу підприємств, а саме рівню компетентності працівників у питаннях, зокрема, менеджменту безпеки харчових продуктів. Звернена увага на необхідності формування іншого, ніж звичне, бачення мети і, відповідно, змісту післядипломної освіти. На відміну від усталеної практики, за якої головна увага приділяється збільшенню обсягів знань і умінь за фахом працівника, пропонується застосовувати підхід на основі компетентності при розв’язуванні виробничих задач. An analysis of the factors that determine the vulnerability of domestic enterprises in terms of open markets for food products was made. The main attention is paid to the human potential of enterprises including the level of competence of workers, in particular, the management of food safety. Authors proposed a new, more than usual, vision of the education purpose and content of post-diploma education. Unlike the established practices, in which the main emphasis is placed on increasing the volume of knowledge and skills for the employee, it is proposed to apply a competency-based approach when starting production tasks.