Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості вимог до персоналу готеля в умовах пандемії та розвитку цифрових технологій(2021) Михайлов, Богдан ВолодимировичДокумент Репутація і вартість брендів підприємств харчової промисловості України(2015) Дерев’янко, Олена ГеоргіївнаАвтор аналізує тенденції формування вартості брендів і репутації підприємств українського харчопрому з позиції їх репутаційного менеджменту. Визнані бренди вітчизняного харчопрому спираються в першу чергу не на PR, а на високу якість продукції і ефективно побудовані бізнес-процеси як базис репутаційного менеджменту; рейтинги засвідчують високу вартість цілісних брендів, що виконують свої обіцянки, де стекхолдери компанії свідомо стають послами свого бренду. Для посилення брендів компанії харчопрому активно користуються послугами стратегічного і оперативного PR-консалтингу зовнішніх комунікаційних агенцій. Відомі і, відповідно, дорогі бренди на інструментально-технологічному рівні для підвищення вартості використовують брендинг: формулюється суть бренду, визначаються його атрибути і цінності, розробляється легенда бренду та комунікативна політика. The author analyzes the trends in the development of brands’ value and reputation of the Ukrainian food industry companies and their reputation management. Empirically confirmed following trends in the development of brands’ value and reputation of Ukrainian enterprises food industry from the standpoint of reputation management. Recognized brands of domestic food industry are based not primarily on PR, the high quality products and effectively built business processes are the basis of reputation management. Ratings confirm the high cost of brands that keeps their promises where the stakeholders of the company consciously become ambassadors of their brand — and this ensures success. The essential foundation of the brand to the high cost — is the loyalty of its customers, a high degree of recognisability. To strengthen the food industry brands’ (such as «Roshen», IDS Group, «AVK») actively used the strategic and operational consulting services of PR-external communication agencies, the latter provide full outsourcing business functions «Public Relations» and implementation of specific projects using the tools of branding (ATL, BTL, WOM). Known and, therefore, expensive brands on the instrumental and technological level to increase the value of using branding, formulated the essence of the brand, defined by its attributes. Storytelling is traditionally used for recognizable brands image design and, accordingly, media, event and digital activities. Branding can «pump up» rating in the short term, to achieve the maximum possible sympathy consumers get targeted result of increase loyalty and sales in the short term