Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Заквасочные культуры для производства твердых сычужных сыров(2011) Шульга, Наталья МихайловнаПредставлено характеристику основних технологічних властивостей молочнокислих та пропіоновокислих бактерій, що застосовуються у сироробстві. Проаналізовано вплив сторонньої мікрофлори на якість твердих сичужних сирів.Документ Кефир: современный взгляд на микрофлору и технологию(2011) Шульга, Наталья МихайловнаПредставлены данные исследований микробиологического состава кефирных грибков, грибковой закваски и кефира. Дан анализ влияния технологических параметров производства кефира на изменение содержания лактобацилл и дрожжей в готовом продукте. The research data of microbial composition kefir grains, starter and kefir was presented. The influence of technological parameters of kefir production on content of lactobacilli and yeasts in the finished product was analyzed.Документ Вплив залишків антибіотиків на розвиток заквашувальних культур для виробництва сиру(2008) Шульга, Наталія МихайлівнаДосліджено вплив деяких антибіотиків у гранично допустимих у молоці кількостях на активність заквашувальної мікрофлори, а також встановлено мінімальні інгібуючі концентрації цих антибіотиків щодо молочнокислих бактерій. The influence of maximal admissible levels of same antibiotics on starters activity was investigated. The minimal inhibition concentrations of these antibiotics for lactic acid bacteria were determinated.