Інститут післядипломної освіти (м. Київ)
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8441
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи зниження витрат свіжої води та кількості стічних вод в бурякоцукровому виробництві(2018) Сорокін, Анатолій ІвановичПроведено аналіз впливу технічного рівня цукрового виробництва на загальну витрату води для технологічних потреб. The analysis of the influence of the technical level of sugar production on the total water consumption for technological needs.Документ Совершенствование проектирования и управления выпарными установками сахарного производства(2007) Штангеев, Константин Остапович; Стадник, Руслан Петрович; Тягун, Григорий ВасильевичВыполнен анализ энергосберегающих методов и принципов расчета тепловых схем сахарных заводов. Сопоставлены варианты включения нескольких выпарных аппаратов в одной ступени испарения. The analysis of energy-saving methods and principles of calculation of thermal schemes of sugar factories is carried out. The options for switching on several evaporators in one evaporation stage are compared.Документ Потенциал экономии энергоресурсов в свеклосахарном производстве(2008) Василенко, Сергей Михайлович; Штангеев, Константин Остапович; Самойленко, Сергей НиколаевичПроведено аналитическое исследование расхода энергоресурсов при производстве сахара из свеклы при существующей технологии. An analytical study of energy consumption in the production of sugar from beets with the existing technology.Документ Теплообмін в вакуум-апаратах(2017) Штангеєв, Костянтин ОстаповичПроведено розрахунок інтенсивності теплообміну в вакуум-апаратах для різних періодів процесу. The calculation of the intensity of heat transfer in vacuum devices for different periods of the process.Документ Использование утфельного пара для нагрева диффузионного сока(1984) Разладин, Юрий Сергеевич; Щуцкий, Валентин Павлович; Селитбовский, Владислав Альбинович; Горох, Виталий Назарович; Ус, Борис Федорович; Штангеев, Константин ОстаповичРассмотрены вопросы использования теплоты утфельного пара для нагрева диффузионного сока и разработки специальных подогревателей. The issues of using the heat of massecuite steam for heating diffusion juice and the development of special heaters are considered.Документ Проблеми визначення рівня в випарних апаратах(2018) Штангеєв, Костянтин ОстаповичЧерез конденсацію водяної пари відбувається зменшення концентрації цукрового розчину в буйковій камері. Оскільки густина цукрового розчину вища, аніж води рівень в буйковій камері зростає. Надані практичні рекомендації. Due to the condensation of water vapor, the concentration of the sugar solution in the buoy chamber decreases. Because the density of the sugar solution is higher than the water level in the buoy chamber increases. Practical recommendations are provided.Документ Дослідження піноутворення у воді оборотної системи гідротранспорту та миття буряків(2000) Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса Степанівна; Салавор, Оксана Мирославівна; Сорокін, Анатолій ІвановичВивчено залежність піноутворювальної здатності транспортерно-мийної води від концентрації піноутворювачів- сапоніну, пектинових речовин, колоїдно-диспергованих речовин. Доведено недоцільність постійного режиму вапнування транспортерно-мийної води з метою її очищення. The dependence of the foaming ability of conveyor-washing water on the concentration of foam-saponin, pectin, colloid-dispersed substances. Prove unreasonableness continuous operation liming transporter-washing water to clean it.