Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
Документ Catering is the guarantee of successful development restaurant business(2022) Antonenko, Artem; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe features of the application of catering in the restaurant industry as one of the additional areas of services are considered. Varieties of catering and market analysis of restaurants in Ukraine that use this service are considered. Розглянуто особливості застосування кейтерингу в закладах ресторанного господарства як одну з додаткових сфер послуг. Розглянуто різновиди кейтерингу та аналіз ринку закладів ресторанного господарства України які використовують дану послугу.Документ Expanding the range of flour confectionery(2022) Stukalska (Ivanova), Nataliia; Antonenko, ArtemConsequently, new products have a rather low energy-energy value and can increase the value of nutrition due to vitamins, mineral and nitrogen substances. Also, a new designed formulation can be used in children's and medical and preventive nutrition.Документ Innovative technologies of flour dishes in restaurants(2023) Antonenko, Artem; Stukalska (Ivanova), NataliiaTherefore, the aim of the work is the scientific justification and development of the technology of Polish sauce using avocado oil and the study of its quality. Метою роботи є наукове обґрунтування та розробка технології польського соусу з використанням олії авокадо та дослідження її якості.Документ Traditional and modern technologies of salads and vinaigrettes(2023) Zorenko, Olesia; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Antonenko, Artem