Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Наноструктура і властивості функціональних видів вершкового масла з рослинними харчовими добавками(2012) Рашевська, Тамара Олексіївна; Іванов, Сергій ВіталійовичРозроблено вершкове масло з рослинними добавками функцыонального призначення ідосліджено його наноструктуру. A new type of butter was created. Butter nanostructure was studied.Документ Розроблення технології масляної пасти із порошком буряка червоного столового(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана АнатоліївнаРjзроблено новий вид масляної пасти із порошком буряку червоного столового. Butter paste with redbeet development was created.Документ Масляна паста з поліфункціональною добавкою(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Яценко, Ольга ВолодимирівнаРозроблено новий вид масляної пасти з добавкою чорниці. It was novel type butter paste with blueberries.