Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 15
  • Ескіз
    Документ
    Крафтове виробництво сирів в Україні
    (2024) Захарчук, Яна Михайлівна; Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Розглянуто сучасний стан крафтового виробництва сирів в північно-західній частині України
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність проєктування в Україні тематичних готелів
    (2024) Гункевич, Софія Тарасівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Дулька, Ольга Степанівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Наведено актуальність та доцільність проєктування у м. Кам’янець-Подільський тематичного готелю історичних часів. Надано пропозиції щодо облаштування готелю та організації дозвілля
  • Ескіз
    Документ
    Використання комбучі та насіння чіа у технологіях ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Проведено дослідження можливості використання ферментованого напою –комбучі та насіння чіа, як основи для смузі в закладах ресторанного господарства. Research was conducted on the possibility of using a fermented drink - kombucha and chia seeds as a basis for smoothies in restaurants.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив солей жорсткості на показники чайних напоїв у закладах індустрії гостинності
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Федосов, Олексій Леонідович; Карсим, Ірина Василівна
    Проведено дослідження можливості використання бутильованої води в закладах ресторанного господарства та обгрунтовано вплив солей жорсткості на показники якості напоїв. A study of the possibility of using bottled water in restaurants was conducted and the influence of hardness salts on the quality indicators of beverages was substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Залізничний туризм – перспективний напрям післявоєнного розвитку туристичної галузі
    (2023) Гончар, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Розглянуто можливість на доцільність розвитку вітчизняного залізничного туризму. The feasibility of developing domestic railway tourism is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Дитячий спортивний спеціалізований табір – сучасний напрям розвитку індустрії дитячого туризму
    (2023) Шестопалова, Крістіна Денисівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Наведено актуальність та доцільність розширення мережі дитячих спортивних таборів за рахунок спортивного дитячого табору з сучасними програмами підготовки гімнасток, в якому передбачені умови для підвищення їх спортивної майстерності, навчання впродовж навчального року та дозвілля. The relevance and expediency of expanding the network of children's sports camps at the expense of a children's sports camp with modern training programs for gymnasts, which provides conditions for improving their sports skills, training during the school year and leisure.
  • Ескіз
    Документ
    Новітня ресторанна справа як інструмент розширення послуг гостинності
    (2022) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Обґрунтовано доцільність впровадження молекулярних технологій в ресторані готелю для розширення асортименту унікальних страв, смакові та естетичні властивості яких здатні задовольнити вимоги всіх любителів їжі, в тому числі і гурманів. The feasibility of implementing molecular technologies in the hotel restaurant to expand the assortment of unique dishes, the taste and aesthetic properties of which are able to satisfy the requirements of all food lovers, including gourmets, is substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Готелі з організацією водних атракцій: закордонний та вітчизняний досвід
    (2021) Іщенко, Тетяна Іванівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна
    Розглянуто поняття «водний туризм» та з’ясовано його сутність. Проаналізовано використання світовими та вітчизняними готелями природних водних ресурсів для впровадження послуг з активного та пасивного водного відпочинку. Розкрито передумови розвитку українських готелів з організацією водних атракцій для підвищення туристичної привабливості країни. The concept of "water tourism" was considered and its essence clarified. The use of natural water resources by international and domestic hotels for the implementation of active and passive water recreation services is analyzed. The prerequisites for the development of Ukrainian hotels with the organization of water attractions to increase the country's tourist attractiveness are revealed.
  • Ескіз
    Документ
    Використання АВС-аналізу для оптимізації меню у закладах ресторанного господарства
    (2023) Дулька, Ольга Степанівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Проведені дослідження щодо можливості оптимізації меню в закладах ресторанного господарства з застосуванням АВС-аналізу, які сприяють підвищенню рентабельності підприємств готельно-ресторанного бізнесу без залучення додаткових капітальних вкладень. Studies have been conducted on the possibility of menu optimization in restaurants using ABC analysis, which contribute to increasing the profitability of hotel and restaurant businesses without involving additional capital investments.
  • Ескіз
    Документ
    «Кольорові» сніданки як елемент арт-терапії в засобах розміщення
    (2022) Гусельцева, Катерина Сергіївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна
    Для вирішення проблеми корекції психологічного стану споживачів готельних послуг запропоновано у вітчизняних засобах розміщення разом з послугами арт-терапії використовувати «кольорові» сніданки («зелений», «червоний», «помаранчевий» та «білий»), до складу яких будуть входити страви, виготовлені переважно з продуктів відповідного кольору, оскільки харчування також має великий вплив на організм людини, її фізичний стан і настрій. To solve the problem of correcting the psychological state of consumers of hotel services, it is proposed to use "colored" breakfasts ("green", "red", "orange" and "white") in domestic accommodation along with art therapy services, which will include meals, made mainly of products of the appropriate color, as nutrition also has a great impact on the human body, its physical condition and mood.