Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Новітня ресторанна справа як інструмент розширення послуг гостинності(2022) Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаОбґрунтовано доцільність впровадження молекулярних технологій в ресторані готелю для розширення асортименту унікальних страв, смакові та естетичні властивості яких здатні задовольнити вимоги всіх любителів їжі, в тому числі і гурманів. The feasibility of implementing molecular technologies in the hotel restaurant to expand the assortment of unique dishes, the taste and aesthetic properties of which are able to satisfy the requirements of all food lovers, including gourmets, is substantiated.Документ Готелі з організацією водних атракцій: закордонний та вітчизняний досвід(2021) Іщенко, Тетяна Іванівна; Мирошник, Юлія АнатоліївнаРозглянуто поняття «водний туризм» та з’ясовано його сутність. Проаналізовано використання світовими та вітчизняними готелями природних водних ресурсів для впровадження послуг з активного та пасивного водного відпочинку. Розкрито передумови розвитку українських готелів з організацією водних атракцій для підвищення туристичної привабливості країни. The concept of "water tourism" was considered and its essence clarified. The use of natural water resources by international and domestic hotels for the implementation of active and passive water recreation services is analyzed. The prerequisites for the development of Ukrainian hotels with the organization of water attractions to increase the country's tourist attractiveness are revealed.Документ «Кольорові» сніданки як елемент арт-терапії в засобах розміщення(2022) Гусельцева, Катерина Сергіївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаДля вирішення проблеми корекції психологічного стану споживачів готельних послуг запропоновано у вітчизняних засобах розміщення разом з послугами арт-терапії використовувати «кольорові» сніданки («зелений», «червоний», «помаранчевий» та «білий»), до складу яких будуть входити страви, виготовлені переважно з продуктів відповідного кольору, оскільки харчування також має великий вплив на організм людини, її фізичний стан і настрій. To solve the problem of correcting the psychological state of consumers of hotel services, it is proposed to use "colored" breakfasts ("green", "red", "orange" and "white") in domestic accommodation along with art therapy services, which will include meals, made mainly of products of the appropriate color, as nutrition also has a great impact on the human body, its physical condition and mood.Документ Перспективи проектування в Україні алергобезпечних готелів(2021) Козуб, Оксана Юріївна; Іщенко, Тетяна ІванівнаОбґрунтовано можливість створення в Україні готелю з комплексом протиалергійних заходів та методів оздоровлення алергіків.The possibility of creating a hotel in Ukraine with a set of anti-allergic measures and methods of healing allergy sufferers is substantiated.Документ Батлер, як Luxury послуга в сучасних готелях(2019) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичПроаналізовано закордонний досвід надання послуги “butler service” в найбільш відомих luxury готелях світу. The foreign experience of providing the "butler service" service in the most famous luxury hotels in the world was analyzed.Документ Доцільність впровадження послуг апітерапії на підприємствах гостинності(Гуліда, А. І. Доцільність впровадження послуг апітерапії на підприємствах гостинності / А. І. Гуліда, А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : Міжнародна науково-практична конференція, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 141-142., 2015) Гуліда, Антоніна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна ІванівнаОбґрунтовано доцільність впровадження послуг апітерапії в готелях України для зростання їх додаткового прибутку. The expediency of the introduction of the services of apitherapy in hotels in Ukraine to grow their extra profitsДокумент Сучасні тенденції в готельному господарстві(2012) Пахолок, І. В.; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор ФедоровичПоказано економічну доцільність використання екологічного менеджменту в готельному господарстві. Shown economic feasibility of the use of environmental management in the hotel industry.