Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Зміни реологічних властивостей тіста при використані карбюлози(1995) Іщенко, Тетяна Іванівна; Дробот, Віра Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичНаведено результати дослідження пружно-еластичних і в’язко-пластичних властивостей тіста з карбюлозою. Встановлено, що зміцнення клейковини тіста з карбюлозою можна зв’язувати зі зміною співвідношення компонентного складу її білків в сторону підвищення в клейковині вмісту глютеніну, який визначає, як відомо, її фізичні властивості.Документ Математичне моделювання технологічного процесу виробництва хліба із борошна з низьким вмістом клейковини(1995) Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Дробот, Віра ІванівнаНаведено результати оптимізації технологічного процесу виробництва хліба з борошна з низьким вмістом клейковини з використанням карбюлози. The results of the optimization process of the production of bread flour with low gluten content using karbyulozy.Документ Виробництво і використання порошку низькокалорійного харчового(1993) Доценко, Віктор Федорович; Перегуда, Микола Антонович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Снежкін, Юрій Федорович; Хавін, О. О.; Качалай, Діана ПолікарпівнаОбґрунтовано доцільність застосування порошку низькокалорійного харчового з бурякового жому при виробництві дієтичних хлібобулочних виробів. The expediency of applying powder of low-calorie eating beet pulp in the manufacture of dietetic bakery products.Документ Перспективи використання сушених хлібопекарських дріжджів спиртових заводів в хлібопекарській промисловості(1994) Фалендиш, Наталія Олексіївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Головченко, Валерій МиколайовичЕкспериментально доведено ефективність використання сушених хлібопекарських дріжджів штаму У-1330 Поповського експериментального заводу при виробництві хлібобулочних виробів. Experimentally demonstrated the effectiveness of using dried baker's yeast strain B-1330 Popovskiy pilot plant in the production of bakery products.Документ Порівняльна оцінка якості хлібопекарських дріжджів спеціалізованих та спиртових заводів(1993) Дробот, Віра Іванівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Головченко, Валерій Миколайович; Науменко, О. М.Експериментально доведено ефективність використання хлібопекарських дріжджів спиртових заводів при виробництві хлібобулочних виробів на густих і рідких напівфабрикатах та безопарним способом. Experimentally demonstrated the effectiveness of using baker's yeast distilleries in the production of bakery products on dense liquid and semi-finished products and bezoparnym way.Документ Нові хлібобулочні вироби лікувально-профілактичного призначення(1994) Іщенко, Тетяна Іванівна; Дробот, Віра Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичЕкспериментально доведено доцільність застосування сухого молочного продукту «Космол» та полісахариду карбюлози при виробництві хлібобулочних виробів для підвищення їх харчової та біологічної цінності. Experimentally demonstrated the usefulness of dry milk product "cosmology" and polysaccharide karbyulozy in bakery products to improve their nutritional and biological value.Документ Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства(2010) Хілініч, Є. Ю.; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Іщенко, Тетяна ІванівнаРозглянуто можливість і доцільність використання СМП «Космол» для розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства. We consider the feasibility of using the SMP "cosmology" to extend the range of bakery products for special purposes in the restaurant business establishments.Документ Використання екструдованого житнього борошна з метою збільшення терміну зберігання хліба(2009) Рябкова, Надія Володимирівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаПроведено дослідження з визначення показників якості екструдованого житнього борошна. В роботі досліджено вплив екструдованого житнього борошна на показники якості тіста та хліба. Встановлено оптимальне дозування екструдованого борошна при замісі тіста. The research on the measurement of the quality of the extruded rye flour. The influence of extruded rye flour on quality of dough and bread. The optimal dosing of extruded flour with kneading the dough.