Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 13
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту соусів для м’ясних страв
    (2023) Семенюченко, Євгенія Вікторівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології борошняних страв у ресторанному господарстві
    (2023) Антоненко, Артем Васильович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Розраховано комплексний показник якості та побудовано модель якості соусу «Новітній» з додаванням олії з плодів авокадо. Згідно з розрахунками, визначено, що комплексний показник якості дослідного зразку становить 3,85, а дослідного 14,33, що майже в два рази перевищує контроль. У результаті проведених досліджень виявлено, що додавання до складу соусу польський олії з плодів авокадо не має негативного впливу на технологічний процес виробництва та якість готового соусу. Таким чином застосування олії з плодів авокадо у технології соусу польського є доцільним та дозволяє компенсувати нестачу вмісту необхідних вітамінів, мінеральних речовин та харчових волокон. Розроблений соус рекомендується до впровадження у закладах ресторанного господарства.
  • Ескіз
    Документ
    Електромеханічне обладнання для закладів ресторанного господарства
    (2022) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
    Проаналізовано сучасні види електромеханічного обладнання, яке використовується в закладах ресторанного господарства. Було досягнуто висновку, що сучасне професійне обладнання для закладів ресторанного господарства допомагає автоматизувати процес приготування їжі, зробити її не тільки смачною, але й корисною. Modern types of electromechanical equipment used in restaurants are analyzed. It was concluded that modern professional equipment for restaurants helps to automate the process of food preparation, to make it not only tasty, but also useful.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні аспекти розвитку кейтерингу в Україні
    (2021) Антоненко, Артем Васильович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Український кейтеринг представлений як приватними підприємцями, що доставляють обіди кільком клієнтам, так і відомими ресторанами та представництвами великих міжнародних компаній. Водночас недостатньо розробленими залишаються проблеми класифікації послуг кейтерингу, знання якої є важливою умовою ефективного управління процесом створення і надання зазначених послуг, що, безумовно, позначається на якості управління кейтерингом і зумовлює актуальність проведеного дослідження. Ukrainian catering is represented both by private entrepreneurs delivering meals to several clients, as well as by well-known restaurants and representative offices of large international companies. At the same time, the problems of the classification of catering services remain insufficiently developed, the knowledge of which is an important condition for effective management of the process of creating and providing these services, which, of course, affects the quality of catering management and determines the relevance of the study.
  • Ескіз
    Документ
    Кейтеринг – запорука успішного розвитку ресторанного бізнесу
    (2021) Антоненко, Артем Васильович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Якщо ще недавно в Україні про кейтеринг було відомо лише вузькому колу професіоналів, то сьогодні український ринок кейтерингу сформований і широко розвинений. Водночас недостатньо розробленими залишаються проблеми класифікації послуг кейтерингу, знання якої є важливою умовою ефективного управління процесом створення і надання зазначених послуг, що, безумовно, позначається на якості управління кейтерингом і зумовлює актуальність проведеного дослідження.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології смузі підвищеної біологічної цінності з додаванням насіння фенхелю та льону
    (2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
    Найбільш ефективним і доцільним способом покращення насичення організму дітей мікронутрієнтами в сучасних умовах є розробка та виробництво оздоровчих харчових продуктів. І серед таких груп продуктів підвищеної біологічної та харчової цінності є смузі. Додавання до смузі насіння льону та фенхелю сприяє покращенню вітамінного складу напою, а саме, збільшується вміст вітамінів групи В, які є необхідними для дитячого організму.
  • Ескіз
    Документ
    Переваги харчового законодавства України для підприємств харчової промисловості та споживачів
    (2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
    Сьогодні система НАССР покладена в основу управління безпечністю харчових продуктів найкращими світовими виробниками. Належна реалізація НАССР дозволяє не тільки знизити ризики, пов’язані із харчовими отруєннями споживачів, а й удосконалити продукти та процеси компанії. В роботі розглянуто переваги впровадження системи НАССР для закладів ресторанного господарства та для споживачів.
  • Ескіз
    Документ
    Гастрономічний туризм в Україні як тренд популяризації нематеріальної культурної спадщини
    (2021) Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Антоненко, Артем Васильович
    Розглянуто особливості розвитку в Україні гастрономічного туризму. Визначено що соціально-економічні, політичні та релігійні фактори також впливають на гастрономічний туризм. В ході дослідження було виявлено, що Україна має достатні можливості для розвитку гастрономічного туризму. Проте на сьогодні даний вид туризму в країні знаходиться на початковому етапі становлення. Це пояснюється наявністю низки проблем, які стоять на перешкоді успішного розвитку гастрономічного туризму в нашій державі.
  • Ескіз
    Документ
    Харчова цінність борошна з пророщеного зерна пшениці
    (2016) Антоненко, Артем Васильович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Приходько, Ксенія Ігорівна
    Розглядається питання щодо отримання борошна підвищеної харчової цінності та виробництва нових борошняних виробів. Одним із методів підвищення харчової цінності зерна шляхом біологічної активації – «пророщування». The question to obtain flour of high nutritional value and produce new pastry. One method of improving the nutritional value of grain through biological activation - "germination"
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції туристичного маркетингу
    (2012) Антоненко, Артем Васильович; Сологуб, Юрій Іванович
    Маркетинг є важливою складовою діяльності будь-якої фірми. Особливо гостро питання маркетингової діяльності стоять для фірм туристичної галузі, оскільки ринок туристичних послуг є надзвичайно мінливим і динамічним. Marketing is an important part of any company. Particularly acute issue of marketing activity for companies facing the tourism industry because tourism market is extremely volatile and dynamic.