Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
20 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Удосконалення пристрою для теплового оброблення ковбасних виробів(2024) Магеровський, Назарій Дмитрович; Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичПристрій для теплового оброблення ковбасних виробів відноситься до обладнання м'ясної промисловості і може використовуватися при виробництві м'ясопродуктів, в тому числі, ковбасних виробів. Зпроєктована дослідна установка для теплового оброблення ковбасних виробів дозволяє зменшити кратність повітрообміну і питомого повітряного навантаження за рахунок чого підвищується рівномірність розподілення повітряної та димоповітряної суміші в камері і зменшуються енерговитрати на обробленняДокумент Удосконалення конструкції циліндричного маслоутворювача(2024) Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичПідприємства молочної промисловості випускають широкий асортимент різних видів вершкового масла – традиційного складу, з комбінованою жировою фазою та низькою жирністю. Технологічне устаткування виробництва вершкового масла повинне забезпечувати отримання масла високої якості незалежно від особливостей технології виробництваДокумент Удосконалення печі для випікання м’ясних хлібів зі зміною методу термооброблення продукту(2022) Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанов, Ігор ГеннадійовичДокумент Пристрій для термічного оброблення ковбасних виробів(2016) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаМодернізація пристрою для термічного оброблення ковбасних виробів дозволяє запобігти втрат продукту, не допустити зморщення ковбасної оболонки, покращити якісні показники ковбасних виробів. Modernization device for thermal treatment of sausage products to prevent product loss and prevent shrinkage sausage casing, improve quality indicators of sausages.Документ Енерегетичні показники процесу транспортування м’ясної сировини(2016) Беседа, Сергій Дмитрович; Литовченко, Ігор МиколайовичВикористання комп’ютерних методів моделювання технологічних процесів у харчовій промисловості дозволяє отримати важливу актуальну інформацію про протікання окремих етапів процесів. Це дає можливість модернізувати існуюче обладнання а також проектувати нові машини та апарати з високими якісними показниками.Документ Пристрій для термічної обробки ковбасних виробів(2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаЗ метою технічного і технологічного переоснащення обладнання м’ясопереробної промисловості необхідно передбачити створення нових технічних засобів, які дозволять комплексно механізувати та автоматизувати технологічні процеси. Широке застосування повинні знайти автоматизовані комплекси і лінії, нові види обладнання, гнучкі виробничі системи з мікропроцесорним керуванням, робототехника. For the purpose of technical and technological re-equipment equipment meat industry should provide creation of new technologies that will mechanize and automate complex processes. Widespread use must find automated systems and lines, new types of equipment, flexible production system with microprocessor controlled robotics.Документ Удосконалення агрегата для термічної обробки ковбасних виробів у потоці(2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій Дмитрович; Бабанова, Олена ІгорівнаВідомі агрегати для термічної обробки ковбасних виробів, що містять теплоізольовану камеру розділену на секції обжарки, варки та охолодження, а також розташований всередині камери ланцюговий транспортер з носіями для виробів і систему подачі і відбору робочого середовища, включаючи нагнітальний та відсмоктуючий короба, вентилятор і калорифери. Known devices for thermal processing of sausages containing insulated chamber divided into sections obzharki, cooking and cooling, and is located inside the chamber chain conveyor with carriers for the products and the supply system and the selection of the working environment, including discharge and suction ducts, fan and heaters.Документ Дослідження процесу очищення молока з метою удосконалення сепаратора ОЦМ-5(2015) Лебединець, Ігор; Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій ДмитровичМодернізація барабану сепаратора гарантує ефективне очищення, так як в камері твердої фази завжди забезпечується ефективна очищувальна дія, оскільки у всіх критичних точках між ламелями і барабаном постійно протікає досить великий потік і, зокрема, забезпечується досить інтенсивний рух молока. Modernization drum separator ensures efficient cleaning, since the camera always provided solid phase Cleansing effective performance because all critical points between the slats and drum constantly flowing stream rather large and, in particular, is relatively heavy traffic milk.Документ Термокамери з формуванням напряму потоку робочого середовища(2015) Бабанов, Ігор Геннадійович; Беседа, Сергій ДмитровичОдним з ефективних напрямків підвищення науково-технічного рівня харчових виробництв є технічне переозброєння виробництва, що існує, на основі комплексних наукових та інженерних досліджень, інтенсивних методів оброблення сировини та широке впровадження найбільш ефективних із них у промисловість. Вивчення конструкцій і досвіду експлуатації промислових термокамер, а також режимів теплової обробки ковбас показало, що конструкційні рішення термокамер мають ряд недоліків. One of the most effective ways to increase scientific and technical level of food production is retooling of production that exists on the basis of complex scientific and engineering research, intensive methods of processing raw widespread adoption of the most effective of them in promyslovist.Vyvchennya design and operating experience of industrial heat chamber, and and heat treatment regimes sausages showed that structural solution heat chambers have several disadvantages.Документ Дослідження параметрів руху м'ясної сировини в круглих трубопроводах при пневмотранспортуванні(2014) Беседа, Сергій Дмитрович; Литовченко, Ігор МиколайовичОдним із можливих варіантів транспортування м'ясопродуктів є використання трубопровідного транспорту. Цим способом за допомогою насосів транспортуються фарш, жир, кров тощо. Системи з використанням передувних баків застосовують у якості між операційного трубопровідного транспорту. Ці ємнісні пристрої періодичної дії використовують при транспортуванні рідин і шматкових продуктів, які не можуть перекачуватися насосом. Шматкові продукти транспортують без додавання води або у суміші з водою (частина води може досягати 50%). Параметри транспортування сировини залежать від тиску повітря, продуктивності компресора, довжини і конфігурації траси транспортування. One of the options is to use a meat transport pipelines. This method using pumps transported meat, fat, blood and so on. Systems using pereduvnyh tanks used in quality between operating pipelines. These capacitive devices batch used in the transportation of liquids and piecewise products which can not be pumped by the pump. Pieces of the products are transported without adding water or in a mixture of water (the water can be up to 50%). Settings transportation of raw materials depend on the air pressure, the performance of the compressor, length and configuration of the road transport.