Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів інактивації пероксидази при одержанні каротиновмісних збагачувачів з моркви
    (2014) Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Встановлені оптимальні режими переробки моркви для максимально можливої інактивації пероксидази з одночасним збереженням β-каротину при виробництві каротиновмісних збагачувачів з моркви. The optimal processing modes for maximum carrot peroxidase inactivation while preserving β-carotene in carrot production еnrichment containing carotene.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення харчової цінності повидла за рахунок використання моркви
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Корецька, Ірина Львівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Розроблено технологію повидла-напівфабрикату, збагаченого БАР, зокрема з підвищеним вмістом β-каротину, аскорбінової кислоти та пектинових речовин. Developed technology semi-finished jam-enriched BAS, particularly with high content of β-carotene, ascorbic acid and pectin.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія каротиновмісних збагачувачів з моркви
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Запропоновано технологію одержання харчових каротиновмісних добавок з моркви. Рroposed technology of food additives with carrots containing carotene.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології виробництва морквяних чіпсів
    (2014) Чорноштан, Олександр Сергійович; Цьомка, Юлія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович
    В роботі розглянуті особливості технології отримання морквяних чіпсів. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів бланшування та сушіння моркви. In this paper, the features of technology of carrot chips. The basic results of studies from different technological modes of blanching and drying of carrots.