Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу способу переробки винограду на фенольний комплекс столових вин(2016) Циганкова, Олена Юрівна; Білько, Марина ВолодимирівнаВикористання перспективних сортів винограду для виробництва столових вин, вимагає підбору технологічних схем, які забезпечують високий вміст біологічно активних речовин. Встановлено, що спосіб переробки винограду впливає на розподіл компонентів фенольного комплексу; Using advanced grapes for the production of table wines, requires the selection of technological schemes which provide high content of bioactive substances. Found that way grapes affects the distribution of the phenolic components of the complex.Документ Темпранільо – перспективний сорт винограду для виробництва вітчизняних вин(2016) Орловська, Євгенія Сергіївна; Білько, Марина Володимирівна; Гречко, Ніна ЯківнаДослідження способів переробки винограду сорту Темпранільо на формування показників якості виноматеріалів. Research methods of processing grapes Tempranillo on the formation of indicators of quality wine.Документ Дослідження показників якості червоних сухих вин із перспективних сортів винограду(2016) Івашко, Ольга Петрівна; Білько, Марина ВолодимирівнаДослідження показників якості вин з перспективних сортів винограду і впливу способів переробки винограду на формування їх якості; Research quality indicators wines promising grapes and exposure methods grapes on the formation of their quality.Документ Стабілізація рожевих сухих виноматеріалів для ігристих вин із застосуванням інноваційних допоміжних матеріалів(2016) Дзюба, Анна Віталіївна; Білько, Марина ВолодимирівнаДослідження впливу матеріалів для стабілізації нового покоління та обробки холодом на органолептичні і фізико-хімічні показники якості рожевих сухих виноматеріалів для ігристих рожевих вин; Investigation of materials for the stabilization of the new generation and processing of cold on the organoleptic and physico-chemical quality dry pink wine for sparkling pink wine.Документ Нові енергозберігаючі технології у виноробстві(2006) Бабич, Ірина Михайлівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Білько, Марина Володимирівна; Гречко, Ніна ЯківнаДокумент Основні напрямки розвитку виноградарства та виноробства в Україні на шляху інтеграції в Європейський Союз(2006) Домарецький, Віталій Афанасійович; Білько, Марина Володимирівна; Куц, Анатолій Михайлович; Гречко, Ніна Яківна; Бабич, Ірина МихайлівнаЗапропоновані основні напрями розвитку виноградарства та виноробства в Україні, які узгоджуються з нормами і правилами ринку вина ЄС, які стосуються посадки та вирощування виноградної лози і застосування відповідних технологічних прийомів під час виготовлення виноматеріалів, вин й інших продуктів із винограду.7. The basic directions of development of viticulture and winemaking in Ukraine, which are consistent with the rules and regulations of the EU wine market relating to planting and cultivation of the vine and the use of appropriate technological methods in the manufacture of wine, wines and other products of the grape.ponovanі osnovnі eg rozvitku viticulture that vinorobstva in Ukraїnі, yakі uzgodzhuyutsya h i norms rules Rinku wine ЄS, yakі stosuyutsya landing that viroschuvannya vinogradnoї Lozi i zastosuvannya vіdpovіdnih tehnologіchnih priyomіv pid hour vigotovlennya vinomaterіalіv, wines th іnshih produktіv іz grapes.8.