Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення тесту на окиснювальне покоричневіння столових і шампанських виноматеріалів(2003) Кошеленко, Олена; Гречко, Ніна Яківна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Толстенко, Дмитро ПетровичДокумент До питання оцінки окисленності білих столових виноматеріалів(2008) Гержикова, Вікторія Григорівна; Ткаченко, Олена; Погорєлов, Дмитро Юрійович; Білько, Марина ВолодимирівнаВ умовах гострої конкуренції і боротьби за ринки збуту актуальною проблемою виноробної галузі України є виробництво рентабельної конкурентоспроможної продукції високої якості і тривалого терміну гарантійного зберігання. Одним із істотних недоліків вітчизняних виноматеріалів і вин є їх зайва окисленність. Реакції, що приводять до окисленності виноматеріалів і вин можуть протікати як у сфері летючих, так і нелетючих компонентів. In the highly competitive and fight for markets urgent problem of the wine industry in Ukraine is cost-effective production of competitive products of high quality and guarantee long term storage. One of the major drawbacks of domestic wine and wines is their excessive okyslennist. The reactions that lead to okyslennosti wine and wine can occur both in volatile and nonvolatile componentsДокумент Дослідження фізико-хімічних характеристик виноградних вин, розбавлених водою(2008) Гержикова, Вікторія Григорівна; Анікіна, Надія Станіславівна; Жилякова, Тетяна; Білько, Марина ВолодимирівнаОстаннім часом на ринок України поступають зразки вино продукції, які є винними сурогатами з додаванням води, штучних барвників, органічних кислот, підсолоджувачів. Вино є багатокомпонентною водною біологічною системою, в якій розчинені органічні й мінеральні сполуки. До фізико-хімічних характеристик, що визначають стан даної системи, відносяться такі показники, як буферна ємкість, в’язкість, електропровідність, діелектрична проникність. Recently, the market of Ukraine entering the samples of wine products that are guilty of adding water substitutes, artificial dyes, organic acids, sweeteners. Wine is a multicomponent aqueous biological system, which dissolved organic and mineral compounds. By physico-chemical characteristics that determine the state of the system include indicators such as buffer capacity, viscosity, conductivity, permittivity.Документ Стабілізація, як один з напрямків розвитку технології виноробства(2005) Бабич, Ірина Михайлівна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Домарецький, Віталій АфанасійовичДокумент Використання нових оклеювальних метеріалів при обробленні червоних столових вин(2004) Бабич, Ірина Михайлівна; Гержикова, Вікторія Григорівна; Домарецький, Віталій АфанасійовичДокумент Використання препаратів рідких желатинів у вітчизняному виноробстві(2007) Бабич, Ірина Михайлівна; Чурсіна, Ольга Олексіївна; Гержикова, Вікторія ГригорівнаДокумент Біохімічні особливості винограду білих сортів для виробництва хересних виноматеріалів(2012) Червяк, С. М.; Гержикова, Вікторія Григорівна; Бабич, Ірина МихайлівнаОдним із шляхів зниження матеріальних затрат при виробництві вино продукціі є використання винограду сортів нової селекції. Впровадження нових сортів винограду для виробництва хересних виноматеріалів обумовлює необхідність їх вивчення і передбачає порівняльну оцінку з традиційними сортами. One way to reduce material costs in the production of wine grape production is the use of new varieties breeding. The introduction of new varieties of grapes for wine production heresnyh necessitates their study and provides a comparative assessment of traditional varieties.