Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировини
    (2021) Гойко, Ірина Юріївна; Мещеряков, Андрій
    Проведена комплексна оцінка якості розробленого йогурту з використанням фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини, а саме м’яти, кропиви та ромашки. A comprehensive assessment of the quality of the developed yogurt was carried out using a phytocomposition from medicinal plant raw materials, namely mint, nettle and chamomile.
  • Ескіз
    Документ
    Використання принципів НАССР у виробництві йогурту, збагаченого екстрактом шипшини
    (2021) Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено новий вид йогурту, збагаченого екстрактом шипшини та запропоновано заходи щодо впровадження системи НАССР в його технології для забезпечення його якості і безпечності. Developed a new type of yogurt enriched with rose hip extract and proposed measures to implement the HACCP system in its technology to ensure its quality and safety.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини для збагачення йогуртів
    (2021) Гойко, Ірина Юріївна; Мещеряков, Андрій
    Показано перспективність використання лікарської рослинної сировини у виробництві йогуртів, що дає можливість розширити асортимент кисломолочних напоїв. Тhe prospects of using medicinal plant raw materials in the production of yogurts are shown, which makes it possible to expand the range of sour milk drinks
  • Ескіз
    Документ
    Обгрунтування використання пюре чорної смородини та мигдалю у виробництві йогуртів
    (2021) Гойко, Ірина Юріївна; Коваленко, Олександра Сергіївна
    Показано перспективність використання пюре із чорної смородини та мигдалю для виробництва йогуртів. The prospects of using black currant and almond puree for yogurt production are shown
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання морквяно-гарбузового пюре у виробництві йогурту
    (2020-11) Гойко, Ірина Юріївна; Охріменко, Віталій Вікторович
    Показано перспективність використання морквяно-гарбузового пюре у якості збагачувача йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using carrot-pumpkin puree as a yogurt enricher are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення нового виду йогурту, збагаченого курагою та ягодами журавлини
    (2020) Гойко, Ірина Юріївна; Возіян, Вікторія
    Показано перспективність використання кураги та пюре журавлини у якості функціональних інгредієнтів для збагачування йогурту, що дозволяє розширити асортимент кисломолочних напоїв оздоровчого призначення. The prospects of using dried apricots and cranberry puree as functional ingredients for yogurt enrichment are shown, which allows to expand the range of sour milk drinks for health purposes.
  • Ескіз
    Документ
    Йогурт оздоровчого призначення
    (2019) Гойко, Ірина Юріївна; Чемер, Юлія Павлівна
    Показано доцільність використання ягід журавлини та насіння чіа у виробництві йогурту оздоровчого призначення