Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Готові обідні страви – необхідність сьогодення(2023) Прокопенко, Валерія Олександрівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаРозглянуті переваги та особливості обідніх консервів. Досліджено асортимент консервованих перших та других обідніх страв, які є на ринку України.Документ Аналіз ринку гострих соусів(2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаРозглянуто асортимент, особливості виробництва та споживання гострих соусів. Зазначено вітчизняних виробників таких соусів.Документ Реторт-упаковка: сучасність та зручність(2023) Жерибор, Ольга Сергіївна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаРозглянуто структуру та склад реторт-упаковки. Наведені особливості та переваги порівняно зі скляною та жерстяною тарою.Документ Можливості використання гібридів кісточкових у консервуванні(2024) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаСелекціонерами були отримані різні види кісточкових шляхом схрещування слив, абрикосів, персиків, нектарину, аличі – Плумкот, Плуот, Апріум, Шарафуга, Нектаплам, Нектакот, Перкоче, Світ Тріат та ін. Всі ці гібриди кісточкових відрізняються соковитістю, сильним ароматом та високим вмістом вітамінівДокумент Черемша – корисний овоч у харчуванні людини(2024) Цабека, Артем Олегович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаРозглянуто поширення черемші в Україні та світі. Особливостями хімічного складу є наявність аскорбінової кислоти та ефірних олій – алілсульфідів, алілполісульфідів, аліїну та пінеколінової кислоти, що робить її корисною для організму людини