Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Купажовані рослинні олії з використанням олії глоду(2014) Задкова, Олександра Сергіївна; Усатюк, Світлана ІванівнаНенасичені жирні кислоти є есенціальними нутрієнтами, які повинні міститися у щоденному харчовому раціоні в оптимальній кількості та співвідношенні. Мононенасичені жирні кислоти є інгібітором перекисного окиснення ліпідів та впливають на активність ферментів. Поліненасичені жирні кислоти олій зменшують рівень холестерину у сироватці крові. Відомо про протипухлинні властивості жирних кислот родини ю-3. Основним харчовим джерелом ненасичених жирних кислот є рослинні олії, але вони не збалансовані за своїм жирнокислотним складом. Unsaturated fatty acids are essential nutrients that must be contained in the daily diet in optimal amounts and proportions. Monounsaturated fatty acids are inhibitors of lipid peroxidation and affect the enzyme activity. Polyunsaturated fatty acids decrease oil cholesterol in serum. Is known about the anticancer properties fatty acid family of S-3. The main dietary sources of unsaturated fatty acids are vegetable oils, but they are not balanced in their fatty acid composition.Документ Купажована олія підвищеної біологічної цінності(2014) Задкова, Олександра Сергіївна; Усатюк, Світлана ІванівнаРозроблено рецептуру купажованої рослинної олії. Created formulation of blended vegetable oil.Документ Якість та безпечність жирових продуктів(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Задкова, Олександра Сергіївна; Усатюк, Світлана ІванівнаРозглянуто токсичні сполуки, які можуть утворюватися у жирових продуктах в процесі технологічної переробки олій і жирів, та в результаті їх псування. Toxic compounds, that can form in fat products during technological processing of oils and fats and as a result of its spoilage is considered.Документ Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства(2013) Задкова, Олександра Сергіївна; Усатюк, Світлана ІванівнаРозглянуто існуючі рецептури купажованих рослинних олій. Currently available formulations of blended oils have been reviewed.