Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Розвиток наукових основ технології стабілізації якості алкогольної продукції(2019) Кузьмін, Олег ВолодимировичПроведено експериментальні дослідження при моделюванні раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції. Experimental studies were conducted when modeling the rational composition of technological water, adapted for the production alcohol products.Документ Моделювання раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції(2019) Кузьмін, Олег ВолодимировичПроведено експериментальні дослідження при моделюванні раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції.Experimental studies were conducted when modeling the rational composition of technological water, adapted for the production alcohol products.Документ Використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції(2017) Кузьмін, Олег ВолодимировичОцінено перспективність використання електрохімічної активації для виробництва алкогольної продукції. The prospects of the use of electrochemical activation for the production of alcoholic beverages.Документ Пошук екстремуму для визначення органолептичних показників сортівки за методом крутого сходження(2008) Кузьмін, Олег ВолодимировичДля забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.Документ Встановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води(2017) Кузьмін, Олег Володимирович; Суйков, Сергій ЮрійовичВстановлення релаксації у водно-спиртових системах в процесі електрохімічної активації питної води. Establishment of relaxation in water-alcohol systems in the process of electrochemical activation of drinking water.Документ Використання ЯМР- аналізу під час оцінювання якості горілки(2013) Оносова, Ірина Андріївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичПроведені дослідження дозволяють запропонувати використання ЯМР-спектроскопії як ефективний кількісний аналітичний метод визначення стану рівноваги водно-спиртової суміші при оцінюванні якості горілки. The conducted researches allow to assume the use of NMR spectroscopy as an effective quantitative analytical method of determining the equilibrium state of a water-alcohol mixture and assessing the quality of vodka.Документ Методика визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки(2015) Кузьмін, Олег ВолодимировичРозроблено методику визначення комплексної кількісної оцінки якості технологічної води для виробництва горілки та оцінено її якість. The methods of determination of complex quantitative estimation of quality of technological water are worked out for the production of vodka and her quality is appraised.