Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»(2022) Кузьмін, Олег ВолодимировичУ роботі представлено перспективи та сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі», що дозволить здобувачам проводити керівництво і координацію людськими і матеріальними ресурсами упродовж життєвого циклу проєкту у закладах ресторанного господарства. The paper presents the perspectives and modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business", which will allow applicants to manage and coordinate human and material resources throughout the life cycle of the project in the restaurant industry.Документ Сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі»(2019) Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі розглянуто сучасне бачення дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» The paper considers the modern vision of the discipline "Engineering in the restaurant business"Документ Інноваційні технології у ресторанному бізнесі(2012) Донська, Анастасія Ігорівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичРобота присвячена інноваційним технологіям у ресторанному бізнесі. The work is devoted to innovative technologies in the restaurant business.