Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 13
  • Ескіз
    Документ
    Метод структурування функції якості на основі концепції «будинку якості» у закладах ресторанного господарства
    (2024) Фефелов, Денис Володимирович; Кузьмін, Олег Володимирович; Кійко, Вікторія Вікторівна; Дударєв, Ігор Миколайович
    У дослідженні продемонстровано застосування концепції «будинку якості» у структуризації функції якості (QFD) як ефективного інструменту для підвищення якості обслуговування та задоволення потреб споживачів у закладах ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан розвитку органічного виробництва в Україні
    (2020) Мельник, Оксана Петрівна; Кійко, Вікторія Вікторівна; Янчик, Марія Володимирівна
    Розглянуто принципи органічного виробництва, організації , що займаються розвитком органічного руху в Україні. Описано основні кроки сертифікації виробництва органічної продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз проблемних питань щодо оцінки відповідності медичних виробів в Україні
    (2019) Рябченко, Наталія Олександрівна; Кійко, Вікторія Вікторівна
    Наведені проблемні питання та рекомендації спрямовані на вдосконалення процедури оцінки відповідності медичних виробів. These issues and recommendations are aimed at improving the procedure for assessing the conformity of medical devices
  • Ескіз
    Документ
    Реформування системи технічного регулювання в Україні до вимог СОТ: ЄС
    (2017) Гуменюк, Галина Денисівна; Кійко, Вікторія Вікторівна
    В даній роботі висвітлено заходи, які проведені в Україні для наближення технічного регулювання до міжнародної практики та європейського законодавства. In this paper, the measures taken in Ukraine for approximation are highlighted technical regulation to international practice and European legislation.
  • Ескіз
    Документ
    Формування флевору кави з додаванням сиропів
    (2018) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Гордієнко, Анна Сергіївна; Пістуняк, Ірина Ярославівна
    В роботі проведено дослідження флевору кави з додаванням сиропів. The paper investigates the flavor of coffee with the addition of syrups.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства
    (2018) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Пістуняк, Ірина Ярославівна; Гордієнко, Анна Сергіївна
    Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми підвищення якості сирів на вітчизняному ринку
    (2016) Волнянська, Юлія Володимирівна; Кійко, Вікторія Вікторівна
    Забезпечення населення молоком та молокопродуктами, тісно пов’язане з розвитком молочного ринку, функціонування якого залежить від якісної сировинної бази, стану виробництва, ринкової інфраструктури, платоспроможності споживачів. Providing the population with milk and dairy products, is closely linked with the development of the dairy market, the operation of which depends on the quality of raw materials, of production, market infrastructure, solvency consumers.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження споживних переваг на ринку дієтичних хлібців
    (2016) Бочко, Інна Володимирівна; Кійко, Вікторія Вікторівна
    Інтенсивний темп життя, постійний дефіциту часу і, водночас, прагнення людей піклуватися про своє здоров’я суттєво впливає на вибір продуктів харчування. Збільшення попиту на продукцію, яка відповідає вимогам швидкого та здорового харчування диктує сучасні тенденції розвитку продовольчого ринку і, відповідно, орієнтири виробникам окремих галузей виробництва харчових продуктів. The intense pace of life, the constant lack of time and yet the people's desire to take care of their health significantly affects the food choices. Increased demand for products that meet the requirements of rapid and healthy diet dictates modern trends in the food market and consequently guidance to producers of certain sectors of food production.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка конкурентоспроможності та доцільності розширення асортименту продукції ДП «Златодар»
    (2015) Бочко, Інна Володимирівна; Волнянська, Юлія Володимирівна; Кійко, Вікторія Вікторівна
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні напрями використання аромамаркетингу в готельній сфері
    (2012) Шелемех, Катерина Олександрівна; Кійко, Вікторія Вікторівна
    У статті розкрито сутність аромаркетингу, його напрями та ароматехнології, які доцільно використовувати у вітчизняній готельній індустрії, як один з заходів підвищення конкурентоспроможності підприємства готельного господарства та приваблення клієнтів. The article reveals the essence aromarketinga, its direction and aromatehnologii, suitable for use in the domestic hotel industry to enhance the competitiveness of enterprises of the hotel industry and attract customers.