Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології виробництва пасти з гарбуза(2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаБуло розробленно технологію виробництва пасти з гарбуза. Встановлено, що теплове оброблення сировини в полі НВЧ сприяє збереженню вітамінів на 90-95%. Додавання до гарбузового пюре інших видів вітаміновмісної сировини, такої як пюре з моркви, солодкого перцю, обліпихи та ін. дозволяє тримати пасту зі значною кількістюі барвних речовин, вітамінів, пектинових речовин та клітковини.Документ Готові обідні страви – необхідність сьогодення(2023) Прокопенко, Валерія Олександрівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаРозглянуті переваги та особливості обідніх консервів. Досліджено асортимент консервованих перших та других обідніх страв, які є на ринку України.Документ Аналіз ринку гострих соусів(2023) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаРозглянуто асортимент, особливості виробництва та споживання гострих соусів. Зазначено вітчизняних виробників таких соусів.Документ Реторт-упаковка: сучасність та зручність(2023) Жерибор, Ольга Сергіївна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаРозглянуто структуру та склад реторт-упаковки. Наведені особливості та переваги порівняно зі скляною та жерстяною тарою.Документ Можливості використання гібридів кісточкових у консервуванні(2024) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаСелекціонерами були отримані різні види кісточкових шляхом схрещування слив, абрикосів, персиків, нектарину, аличі – Плумкот, Плуот, Апріум, Шарафуга, Нектаплам, Нектакот, Перкоче, Світ Тріат та ін. Всі ці гібриди кісточкових відрізняються соковитістю, сильним ароматом та високим вмістом вітамінівДокумент Черемша – корисний овоч у харчуванні людини(2024) Цабека, Артем Олегович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дущак (Бендерська), Ольга ВячеславівнаРозглянуто поширення черемші в Україні та світі. Особливостями хімічного складу є наявність аскорбінової кислоти та ефірних олій – алілсульфідів, алілполісульфідів, аліїну та пінеколінової кислоти, що робить її корисною для організму людиниДокумент Шляхи використання соку із бузини в харчовій промисловості(2023) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Панчук, Олег ВолодимировичСьогодні основною світовою тенденцією харчової науки є виробництво функціональних та профілактичних продуктів харчування. Такі продукти призначені для різних верств населення, що відрізняються збалансованим хімічним складом, забезпечують раціональне харчування, сприяють збереженню здоров’я, покращують фізичну та розумову працездатність, підвищують опірність організму до несприятливих впливів довкілля