Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 25
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво натуральних консервів «Морква у власному соку»
    (2021) Дьяченко, Олексій Володимирович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    У роботі розглянуто особливості виробництва натуральних консервів «Морква у власному соку». Такий вид натуральних консервів має високі фізико-хімічні та органолептичні показники та може істотно розширити асортимент консервованих продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження можливості виробництва натуральних барвників з моркви
    (2020) Романів, Володимир Ярославович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна
    Проведені дослідження дозволяють стверджувати про доцільність використання моркви для отримання натурального барвника – концентрованого морквяного соку, який є основним компонентом при конструюванні ряду рецепту нових каротиновмісних продуктів харчування.
  • Ескіз
    Документ
    Каротиновмісна паста на основ і моркви
    (2019) Поцелуйко, Марія Василівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В результаті проведених досліджень, була отримана паста з морквяних вичавок. Після пресування морквяної м’язги, отримані вичавки піддавали гідролізу у кислому середовищі та направляли на протирання та концентрування. Така паста відрізняється порівняно високим вмістом каротину, пектинових речовин та цукрів. As a result of the research, carrot extract was obtained. After pressing the carrot husks, the resulting squeeze was subjected to hydrolysis in an acid medium and sent for wiping and concentration. This paste differs in the relatively high content of carotene, pectin substances and sugars.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировини
    (2017) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна
    Дослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати у виробництві здобних борошняних виробів в якості наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин. Studies have shown that a number of polyfunctional products can be obtained from pumpkin and carrots, which can be used in the production of flour products as fillers containing food fibers and β-carotene.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання вітамінних збагачувачів на основі каротиновмісних овочів
    (2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Зарицька, Маргарита
    Дослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати в різних галузях харчової промисловості в якості натуральних вітаміновмісних наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин Studies have shown that from pumpkins and carrots you can get a number of polyfunctional products that can be used in various industries in the food industry as natural vitamin-based fillers that contain dietary fiber and β-carotene.
  • Ескіз
    Документ
    Нові види напівфабрикатів на основі моркви
    (2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Крикун, Вадим; Яременко, Ольга
    Розроблено новий асортимент напівфабрикатів з моркви – концентрований сік та паста, які можуть використовуватись в якості поліфункціональних добавок та вітамінних наповнювачів A new assortment of carrot semi-finished products - concentrated juice and paste that can be used as polyfunctional supplements and vitamin fillers is developed.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології сушених збагачувачів з каротиновмісної сировини
    (2017) Зарицька, Маргарита; Шелест, Тетяна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Дослідження показали, що з абрикосів, гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати в різних галузях харчової промисловості в якості натуральних вітаміновмісних наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин. Studies have shown that with apricots, pumpkin and carrots can be a number of multifunctional products that can be used in various fields of food industry as natural vitamins-containing fillings that contain dietary fiber and carotene.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи створення нових продуктів з використанням сучасних сортів моркви
    (2017) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бондаренко, Дмитро Юрійович; Люлька, С. В.
    Встановлено оптимальні режими попередньої підготовки моркви для отримання підсушених напівфабрикатів. Апробовано використання напівфабрикатів при виробництві натуральних консервів Optimal regimes of preliminary preparation of carrots for the production of dried semifinished products are established. The use of semi-finished products in the production of natural canned food is tested
  • Ескіз
    Документ
    Особливості одержання напівфабрикатів з овочів
    (2018) Тищенко, Іван В’ячеславович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Встановлено оптимальні режими одержання частково зневоднених напівфабрикатів з овочів високої якості. Визначено можливість їх використання при виробництві перших та других обідніх страв.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення способу одержання сухої каротиновмісної добавки
    (2016) Михалюк, Яна В'ячеславівна; Білоцерківська, Наталія; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Запропонована технологія переробки моркви з отриманням сухого продукту, який відрізняється високим вмістом каротину та низьким вмістом цукрів. Одержана харчова добавка може бути використана при виробництві широкого асортименту продуктів, в тому числі і для людей, хворих на цукровий діабет. The technology of processing carrots obtaining dry product that is rich in carotene and low sugars. The resulting food additive can be used in the production a wide range of products, including for people with diabetes diabetes.