Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження стандартів HACCP у закладах ресторанного господарства(2024) Фефелов, Денис Володимирович; Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Михайлов, Богдан Володимирович; Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ дослідженні підкреслено важливість впровадження HACCP у закладах ресторанного господарства для забезпечення безпечності харчових продуктів та підвищення довіри споживачівДокумент Система управління безпечністю харчових продуктів для громадського харчування(2023) Гусєв, Данило Антонович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлов, Богдан Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті розглянуто комплексний підхід до впровадження системи НАССР у громадському харчуванні, зосереджений на управлінні ризиками, ідентифікації небезпек та критичних контрольних точок для забезпечення безпечності харчових продуктівДокумент Поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide(2023) Третяк, Михайло Сергійович; Польовик, Володимир Вікторович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлов, Богдан Володимирович; Михайлова, Ольга ВіталіївнаУ роботі досліджено поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide із акцентом на вдосконалення маринування для досягнення високих органолептичних показників і подовження терміну зберіганняДокумент Спеціальні програми-передумови системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства(2022) Кузьмін, Олег Володимирович; Михайленко, Владлена Миколаївна; Михайлов, Богдан ВолодимировичМетою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.