Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Десертна продукція із додаванням гречки для закладів ресторанного господарства(2019) Фурманова, Юлія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Братиця, Тетяна ВікторівнаДосліджено можливості використання гречки в технології десертної продукції. The possibility of using buckwheat in the technology of dessert products was studied.Документ Переваги використання “Showkitchen” у сучасних закладах ресторанного господарства(2022) Гусєв, Данило Антонович; Дармограй, Аліна Олександрівна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаДосліджено переваги використання обслуговування “Showkitchen” у сучасних закладах ресторанного господарства. The benefits of using the "Showkitchen" service in modern restaurant establishments have been studied.Документ Італійські особливості організації виробництва та подавання страв з овочів(2022) Павлюченко, Олена Станіславівна; Бур’ян, Ангеліна ВасилівнаДосліджено особливості приготування та подавання страв з овочів італійської кухні в умовах закладів ресторанного господарства. Peculiarities of preparation and serving of dishes from vegetables of Italian cuisine in the conditions of restaurant establishments were studied.