Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Переваги використання електронного меню в закладах ресторанного господарства
    (2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Польовик, Володимир Вікторович; Бережна, Тетяна Олегівна
    Проаналізовано основні переваги використання електронного меню в закладах ресторанного господарства. The main advantages of using an electronic menu in restaurants are analyzed.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості використання прянощів в технології кулінарної продукції українській кухні
    (2019) Павлюченко, Олена Станіславівна; Дух, Катерина Вікторівна
    Проведено аналіз найбільш популярних прянощів та особливостей їх використання в українській кухні. An analysis of the most popular spices and the features of their use in Ukrainian cuisine was carried out.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні технології супів для закладів ресторанного господарства
    (2022) Крикунова, Анастасія Вячеславівна; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Досліджено можливості використання вівсяного напою у технології супів-пюре для закладів ресторанного господарства. The possibility of using oat drink in the technology of pureed soups for restaurants was studied.
  • Ескіз
    Документ
    Використання насіння чіа в технології десертної продукції
    (2018) Вознюк, Марина Андріївна; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Досліджено технологічні особливості виготовлення пана-коти з насінням чіа. The technological features of making pana cotta with chia seeds were studied.
  • Ескіз
    Документ
    Фрукти в технології крему «Каталонського»
    (2017) Анненкова, Христина; Губеня, Вячеслав Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Розглянуто можливість використання пюре з бананів, манго, мандарин та слив в технології крему «Каталонського». The possibility of using mashed from bananas, mango, mandarin and plums in the technology of crema "Catalonskiy" is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Можливість використання айви в технології самбуків
    (2016) Поліщук, Вадим; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Представлені дослідження використання айви в технології самбуків. Presented research on the use of quince in sambuk technology.