Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження бактеріостатичних властивостей соняшникової олії, обробленої софорою японською(2013) Пелехова, Любов Сергіївна; Усатюк, Світлана ІванівнаСоняшникова олія, оброблена плодами софори японської, проявляє бактеріостатичну дію відносно до Еscherichia coli та Staphylococcus Aureus. Це свідчить про можливість її використання з метою пригнічення життєдіяльності патогенної мікрофлори та підвищення терміну зберігання харчових продуктів. Sunflower oil, processed fruits of Sophora Japanese manifests bacteriostatic effect against Escherichia coli to and Staphylococcus Aureus. This suggests the possibility of its use in the inhibition of pathogenic life and increase the shelf life of foods.Документ Перспективи використання софори японської для збагачення олієжирових продуктів(2012) Пелехова, Любов Сергіївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Королюк, Тамара АндріївнаВикористання софори японської в олієжировій промисловості в якості антиоксиданта дозволить покращити якісний склад жировмісних продуктів. Use of Sophora Japanese in oil and fat industry as antioxidants will improve the quality of the fat-containing products.Документ Софора японська як джерело антиоксидантів для олієжирової промисловості(2012) Пелехова, Любов Сергіївна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ статті розглянуто можливість продовження терміну зберігання рослинних олій збагаченням їх біологічно активними речовинами софори японської. The possibility of expiration date prolongation of vegetable oils enriched by Sophora japonica biologically active compounds is considered in the article .Документ Технологія отримання олійного екстракту з софори японської як джерела біологічно активних речовин(2011) Усатюк, Світлана Іванівна; Пелехова, Любов СергіївнаУ статті представлена технологія отримання олійного екстракту софори японської. In the article the technology of Sophora japonica oil extract is presented.