Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості ідентифікації небезпечних факторів для оператора ринку малої потужності(2021) Негода, Дар’я Едуардівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВизначення критичних контрольних точок на хлібопекарському підприємстві являє собою аналіз всіх етапів виробництва, оцінки появи небезпечних факторів. Система управління безпечністю дозволяє ідентифікувати конкретні види небезпечних факторів та проводити заходи щодо їх контролюДокумент Діджиталізація аудиту технологічних процесів з використанням додатку iAuditor(2021) Соколець, Тетяна Олександрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаЗагалом, діджиталізація будь-яких процесів - це великий крок вперед. Особливо, якщо це стосується безпеки харчових продуктів. В будь-якому випадку діджиталізація технологічних процесів значно скорочує час перевірки і робить її більш детальною. А це призводить лише до позитивних моментівДокумент Проблематика визначення пористості хлібобулочних виробів за допомогою програми ImageJ(2023) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Проведений аналіз основних перешкод до визначення пористості виробів з темнішим м'якишем від хліба з пшеничного борошна вищого сорту.Документ Контроль якості продукції ресторанного господарства з використанням комп’ютерної колориметрії(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУ роботі розглядається можливість використання доступної сучасної цифрової техніки: планшетних сканерів, цифрових фотоапаратів та веб-камер для визначення кольору інгредієнтів харчових продуктів.