Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу умов зберігання тістечок «Картопля» представлених в торгівельній мережі України(2020) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведенні дослідження 3 зразків тістечка «Картопля» торгової марки БКК, Fozzy і «ІБІС Кульнарний дім». Оцінено зовнішнього вигляду, форми, стану поверхні, коліру, смаку та запаху, а також масової частки вологи. В процесі зберігання для всіх зразків було відмічена втрати вологості з поверхні тістечок в результаті чого втрачались пластичні характеристики виробівДокумент Проблематика визначення пористості хлібобулочних виробів за допомогою програми ImageJ(2023) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Проведений аналіз основних перешкод до визначення пористості виробів з темнішим м'якишем від хліба з пшеничного борошна вищого сорту.Документ Дослідження ефективності просіювання борошна(2019) Бідах, Діана Вікторівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаРозглянуті методи дозволяють передбачити виникнення проблеми та підвищують розв’язність складних проблем. Кожен метод має свої переваги та недоліки, але оптимальним є використання дві системи. These methods allow you to predict the occurrence of a problem and increase the solvability of complex problems. Each method has its own advantages and disadvantages, but the optimal approach is to use two systems.Документ Методи оцінки ризиків харчового виробництва на основі ISO/IEC 31010:2013(2019) Бідах, Діана Вікторівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаРозглянуті методи дозволяють передбачити виникнення проблеми та підвищують розв’язність складних проблем. Кожен метод має свої переваги та недоліки, але оптимальним є використання дві системи. These methods allow you to predict the occurrence of a problem and increase the solvability of complex problems. Each method has its own advantages and disadvantages, but the optimal approach is to use two systems.Документ Пористість хлібобулочних виробів – чи важливо це для споживачів?(2022) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведено соціологічне опитування про оцінку споживачем ріхних характеристик хлібобулочних виробів. У роботі встановлено важливість параметру пористості для більш старшого віку опитаних респондентів. The article conducts a sociological survey on consumer assessment of various characteristics of bakery products. The paper establishes the importance of the porosity parameter for older respondents.