Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Проблематика визначення пористості хлібобулочних виробів за допомогою програми ImageJ(2023) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Проведений аналіз основних перешкод до визначення пористості виробів з темнішим м'якишем від хліба з пшеничного борошна вищого сорту.Документ Пористість – параметр вибору харчових добавок(2021) Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.Документ Дослідження пористості мафінів із насіннями чіа сучасним цифровим методом(2019) Петруша, Оксана Олександрівна; Адамчик, ГретаКондитерські вироби користується великим попитом у людей тому потребує постійного контролю. Пористість є одним основних показників, який характеризує рівень проведення технологічних процесів, якість сировини та рецептуру виробу. Confectionery products are in great demand among people and therefore require constant monitoring. Porosity is one of the main indicators that characterises the level of technological processes, the quality of raw materials and the product recipe.Документ Пористість хлібобулочних виробів – чи важливо це для споживачів?(2022) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведено соціологічне опитування про оцінку споживачем ріхних характеристик хлібобулочних виробів. У роботі встановлено важливість параметру пористості для більш старшого віку опитаних респондентів. The article conducts a sociological survey on consumer assessment of various characteristics of bakery products. The paper establishes the importance of the porosity parameter for older respondents.Документ Використання сучасної фототехніки для визначення властивостей харчових продуктів(2015-05) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.Документ Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методу(2015-05) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.Документ Прогресивний метод визначення якості кондитерських виробів(2017) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі кондитерських виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food confectionery.Документ Інноваційний метод визначення пористості гарячої солодкої страви суфле «Дитяча насолода»(2017) Дітріх, Ірина Вікторівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Петруша, Оксана ОлександрівнаМетодом цифрового оброблення зображення визначена пористість і дефекти у борошняних кондитерських виробах. The method of digital image processing determined porosity and defects in flour confectionery.Документ Нетрадиційний спосіб визначення пористості харчових продуктів(2015) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга АндріївнаДокумент Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту(2015) Петруша, Оксана Олександрівна; Дащинська, Ольга Андріївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаПроведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.