Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження мікроелементного складу цукрогліцеридів методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою(2021) Коробка, Юлія Володимирівна; Мілюкін, Михайло Васильович; Подобій, Олена ВалеріївнаЦукрогліцериди володіють комплексною дією та однаково гарно проявляють себе у прямих та зворотніх емульсіях. Даний емульгатор гарантує успіх при використанні у більшості харчових продуктів та косметичних засобів, завдяки широкому діапазону використання та хімічній структурі, що надає йому такі властивості.Документ Стабілізуючі властивості гуміарабіку в емульсіях(2020) Теребило, Олена Анатоліївна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Застосування цукрогліцеридів Е474 у харчовій промисловості(2020) Коробка, Юлія Володимирівна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Використання цукрогліцеридів у виробництві соусів(2021) Коробка, Юлія Володимирівна; Подобій, Олена ВалеріївнаЗгідно розробленої рецептури було приготовано 2 зразки соусів – зі вмістом цукрогліцеридів відповідно 1 % (зразок № 1) та 5 % (зразок № 2). Обидва зразка було проаналізовано на вміст вологи, показник рН та стабільнісь.Документ Визначення мікроелементного складу емульгатора е471 методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою(2021) Можейко, Андрій Артемович; Подобій, Олена Валеріївна; Мілюкін, Михайло ВасильовичДокумент Розробка рецептури емульсійного крему для обличчя з емульгатором полісорбатом 60(2021) Клочан, Віталій Ярославович; Подобій, Олена ВалеріївнаПроведено аналітичний огляд літератури та розглянуто перспективи застосування емульгатору Полісорбат 60 (Е 435) в кремах емульсійних для покращення властивостей крему, його консистенції, та дії на шкіру людини