Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре(2017) Горкуша, Людмила Валеріївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі розглянуто вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюре. The paper considers the influence of pasty culinary semi-finished product on quality of soups-puree.Документ Супи – важлива складова харчового раціону(2015) Пушка, Ольга СергіївнаВ статті проаналізовано значення супів-пюре у харчуванні людини. The article analyzes the importance of soup-puree in human nutrition.Документ Седиментаційна стійкість супів-пюре з використанням кулінарних напівфабрикатів(2017) Пушка, Ольга Сергіївна; Диба, Яна Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаУ статті наведено результати досліджень впливу кулінарних напівфабрикатів для перших страв на седиментаційну стійкість супів-пюре. The article presents the results of research on the influence of cooking semifinished products for the first dishes on the sedimentation stability of mashed soup.Документ Рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв(2015) Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іллючок, Антон ЮрійовичВ статті обґрунтовано рецептурний склад кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв. The article substantiates the recipe composition of the culinary semifinished product for puree-shaped first courses.Документ Інноваційна технологія пюреподібних перших страв(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Василенко, Вікторія СергіївнаВ статті описано інноваційну технологію супів-пюре з використанням кулінарного напівфабрикату. The article describes the innovative technology of soup-mashed potatoes using a culinary semi-finished product.