Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Використання сиропу з чорниці при виготовленні йогурту(2012) Рашевська, Тамара Олексіївна; Макошко, Ю. В.; Осіпова, Лариса Анатоліївна; Лозовська, Т. С.Розроблено вид йогурту із сиропом чорниці. A new type of yogurt with blueberry syrup.Документ Функціональні властивості інуліну(2013) Ковтун, Юрій Анатолійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Подковко, Оксана АнатоліївнаЗроблено огляд профілактичних властивостей інуліну. It was made the review of inulin functional properties.Документ Мікробіологічні дослідження нового виду вершкового масла з інуліном(2001) Рашевська, Тамара ОлексіївнаРозроблено вершкове масло нового виду - з добавкою інуліну. Проведені дослідження показали, що добавка інуліну впливає на стан жирової та водної фаз у структурі вершкового масла. We developed nem type of butter witn inulin additive. Studies have shown that the addition of inulin affects on the fat and water phases in the structure of butter.Документ Розроблення масляної пасти з калиною(2013) Буравець, Катерина Борисівна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами розроблена рецептура, технологія і технологічна схема масляної пасти з сиропом калини і було встановлено, що підібрані компоненти покращують пластичність і консистенцію готового продукту. We developed a formulation, technology and flowsheet of butter paste with syrup viburnum and found that the selected components improve consistency of the finished product.Документ Розроблення масляної пасти із порошком із червоного столового буряка(2013) Подковко, Оксана Анатоліївна; Рашевська, Тамара ОлексіївнаНами розроблено рецептуру, технологію та технологічну схему масляної пасти з порошком із червоного столового буряку. We developed a formulation, technology and process flow of butter paste with the powder of red beet.