Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 25
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження адсорбційних властивостей шунгіту в очистці води для напоїв
    (2024) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна
    Досліджено використання різних видів шунгіту при фільтруванні води. Показано, що для збільшення асорбційної активності матеріалу, зменшення витрат промивної води при підготовці води, найбільш ефективним є спосіб попередньої підготовки води шунгітом, активованим та обробленим парою
  • Ескіз
    Документ
    Механічне очищення води за допомогою кокосового активованого вугілля
    (2024) Карпенко, Олександр Олегович; Самченко, Ірина Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна; Карпович, Інна Віталіївна
    Досліджено використання кокосового активного вугілля та показано його ефективність для досягнення покращання показників якості підготовленої води
  • Ескіз
    Документ
    Практичне використання модифікованих та нанооброблених природних матеріалів у виробництві напоїв
    (2020) Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Пивоваров, Олексій Андрійович; Олійник, Світлана Іванівна
    Модифікація на нанооброблення природного завантаження дає змогу інтенсифікувати процес освітлення води, знизити витрати реагентів на 15-30 % з отриманням якісної підготовленої води, зменшити собівартість фільтрування води. Modification for nanoprocessing of natural loading allows to intensify the process of water clarification, reduce the cost of reagents by 15-30% to obtain quality prepared water, reduce the cost of water filtration.
  • Ескіз
    Документ
    Фактори, що визначають стабільність якості лікеро-горілчаних напоїв
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович
    На стабільність лікеро-горілчаних напоїв впливає якість сировини, спосіб приготування та умови зберігання. The stability of alcoholic beverages is influenced by the quality of the raw material, method of preparation and storage conditions.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективні напрямки підвищення якості та стабільності лікеро-горілчаної продукції
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр Миколайович; Самченко, Ірина Олександрівна
    Якість кінцевої продукції лікеро-горілчаного виробництва залежить від водоготування, обробки водно-спиртової суміші, стабілізації, сировини та основних інгрідієнтів. The quality of the final liqueur-vodkas beverages depends on water preparation, water-alcohol mixture treatment, stabilization, raw materials and essential ingredients.
  • Ескіз
    Документ
    Комплексність систем водопідготовки для лікеро-горілчаного виробництва
    (2019) Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна
    Процес підготовки води вимагає застосування передових технологій, сучасних фільтрувальних та сорбційних матеріалів і ретельного контролю з боку виробників алкогольної продукції. The process of water preparation requires the use of advanced technologies, advanced filtering and sorption materials and careful control by the manufacturers of alcoholic beverages.
  • Ескіз
    Документ
    Оброблення сортівки у виробництві горілок
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна
    Запропоновані технологічні обробки сприяють інтенсифікації технологічності процесу та покращенню якості горілчаної продукції. The proposed technological treatments help to intensify the processability of the process and improve the quality of gorilka products.
  • Ескіз
    Документ
    Властивості мінерального сорбенту для очищення води у технології напоїв
    (2019) Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Антонюк, Анастасія Михайлівна; Рева, Олександр Сергійович; Олійник, Світлана Іванівна
    Встановлено, що за фізико-механічними показниками мінеральний сорбент вулканічного осадкового походження може бути рекомендований для продовження досліджень як завантаження фільтрів механічного очищення води у виробництві напоїв. It is established that by physical and mechanical parameters it is mineral sorbent of volcanic sedimentary origin may be recommended for research on how to load mechanical water purification filters for beverage production.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективність наномодифікування природного матеріалу для очищення води у лікеро-горілчаному виробництві
    (2019) Самченко, Ірина Олександрівна; Олійник, Світлана Іванівна
    Встановлено перспективність модифікування природного шунгіту для виробництва лікеро-горілчаної продукції, що дасть змогу підвищити ефективність очищення води. The prospect of modification of natural shungite for the production of alcoholic beverages has been established, which will allow to increase the efficiency of water purification.
  • Ескіз
    Документ
    Модифіковані цеоліти у технології водопідготовки для виробництва напоїв
    (2019) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Антонюк, Анастасія Михайлівна
    Експериментально встановлено перспективність модифікування цеоліту і його застосування в установках водопідготовки для комплексного зменшення органолептичних показників, зменшення органічних та азотовмісних сполук. The prospect of zeolite modification and its application in water treatment installations for complex reduction of organoleptic characteristics, reduction of organic and nitrogen-containing compounds.