Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Психологічні причини виникнення небезпечних ситуацій і виробничих травм(2016) Сірик, Аліна Олегівна; Попович, Ксенія Вікторівна; Білошапка, Олена ВолодимирівнаПроведений оглядовий аналіз теоретичних матеріалів, який дозволив виділити ознаки психології безпеки праці. Базуючись на науковому і статистичному матеріалі та проаналізувавши окремі факти, з’ясувалося, що вони можуть бути згруповані за класифікацією, характером та причинами. Conducted overview analysis of theoretical material that allow to identify signs of psychology safety. Based on scientific and statistical and analyzing specific facts, it was found that they can be grouped by classification, the nature and causes.Документ Експертні методики кількісної оцінки професійних ризиків(2016) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Породько, Петро Вікторович; Нетреба, Владислава ЮріївнаДослідження спрямовано на аналіз експертних методик кількісної оцінки професійних ризиків та вибір найбільшпридатної для вивчення умов праці напідприємствах харчової промисловості.Документ Використання сучасних інформаційних технологій для підвищення безпеки праці на підприємствах харчової промисловості(2016) Сірик, Аліна Олегівна; Слободян, Дем’ян ВалентиновичПроведений аспектний аналіз матеріалів з використання сучасних технологій для потреб виробництва. Під терміном «хмара» слід розуміти організацію доступу по мережі до віддаленого дата-центру. В їх основу цих технологій лягли засоби віртуалізації. Conducted analysis of material aspect of the use of modern technologies for production needs. The term "cloud" means the organization access over the network to a remote data center. These technologies lay the foundation of virtualization.Документ Статистичні аспекти виробничого травматизму в енергетичному господарстві підприємств харчової промисловості(2016) Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаРозглянуто статистичні аспекти виробничого травматизму в енергетичному господарстві харчових підприємств. Розподіл травматизму базуючись на даних аналізу за причин-факторами та за видами подій. Distribution of injuries is based on the analysis of data on the causes, factors and types of events.Документ Аналіз статистики виробничого травматизму в харчовій промисловості на основі методу взаємозв'язку між факторами(2016) Породько, Петро Вікторович; Сірик, Аліна Олегівна; Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаЗа проведеним аналізом літературних джерел встановлено, що методи оцінки щільності зв’язку між факторами поділяються на кореляційні (параметричні) і непараметричні. Знаючи про характер та тісноту зв’язку між різними показниками виробничого травматизму можна планувати необхідні заходи з профілактики виробничого травматизму. According to the analysis based on literature sources it found that the methods for estimating the density of communication between the factors are divided into the correlation (parametric) and nonparametric. Knowing the nature and closeness of the relationship between various indicators of industrial injuries can be to plan the necessary measures for the prevention of occupational injuries.Документ Шляхи підвищення рівня безпеки праці в готельно-ресторанних комплексах(2015) Сірик, Аліна ОлегівнаРозглянутікомплексні заходи та засоби для підвищеннярівня безпекивідвідувачів і персоналу готельно-ресторанних комплексів. Вони можуть підвищувати не тількибезпечність праці та відпочинку, а також і економічну ефективність роботи.Документ Оцінка сучасного стану питання планування заходів запобігання виробничого травматизму у готелях і ресторанах України(2015) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаПроведений аналіз вітчизняних та закордонних літературних джерел за станом проблеми запобігання травматизму у готелях і ресторанах. Розглянута можливість подальшого вдосконалення не тільки системи оцінки травмонебезпеки об’єкта діяльності готельно-ресторанного комплексу, а й оптимізаційної системи синтезу плану таких заходів, які б дозволили отримати максимальний ефект зниження рівня травматизму при найменших економічних витратах. The conducted analysis of domestic and foreign literature as the problem of preventing injuries in hotels and restaurants. The possibility of further improving not only the evaluation system injury danger object of hotel and restaurant complex, synthesis and optimization system plan of action that would get the maximum effect of reducing injuries at the lowest economic cost.Документ Виробничий травматизм на робочих місцях підприємств харчової промисловості України(2015) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Породько, Петро Вікторович; Крюковська, Тетьяна ОлександрівнаПредставлено дослідження умов праці, причин та обставин виробничого травматизму, що дозволило розробити й обґрунтувати ефективні способи запобігання та зниження ризику травми в харчовій промисловості. Presented study of working conditions, the causes and circumstances of occupational injuries that allowed to develop and prove effective ways to prevent and reduce the risk of injury to the food industry.Документ Динаміка виробничого травматизму в харчовій галузі України(2015) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна; Алексюк, Ірина ВасилівнаНа основі аналізу статистичних даних показників виробничого травматизму в харчовій галузі України за період з 2003 по 2013рр., встановлено, що організаційні та кваліфікаційні фактори призводять до збільшення виробничих травм зі смертельним наслідком. Based on the analysis of statistical data indicators of industrial injuries in the food industry of Ukraine for the period from 2003 to 2013., found that organizational and qualification factors lead to an increase of industrial injuries with fatal outcome.Документ Оцінка впливу вікових особливостей працівників харчових підприємств на ризики виробничого травматизму(2014) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна ОлегівнаДосліджено зв’язок між основними причинами травматизму і віком потерпілих від виробничого травматизму на харчових підприємствах методом кореляційного аналізу. Аналіз впливу на рівні травматизму вікових особливостей працівників підприємств харчової промисловості дозволив виділити дві вікові групи працівників, які вимагають особливої уваги під час виконання технологічних операцій. The connection between the main causes of injury and the age of the victims of occupational injuries at food businesses by correlation analysis. Analysis at the level of injury age characteristics of the food industry workers allowed to identify two age groups of employees who require special attention during manufacturing operations.