Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Експериментальна установка для дослідження вакуум-випарного охолодження хлібобулочних виробів після випікання
    (2020) Козак, Олександр Сергійович; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович
    Перспективним способом охолодження виробів вважається вакуум-випарне охолодження, оскільки до його переваг відносять швидкість процесу охолодження, компактність обладнання та позитивний вплив на якісні показники продукції. Проте як свідчать літературні дослідження даний спосіб охолодження мало досліджений. З метою дослідження основних параметрів вакуум-випарного охолодження хлібобулочних виробів розроблена експериментальна установка.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження вакуумного охолодження хліба
    (2019) Червоний, Валентин; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович
    Проведено дослідження процесу вакуумного охолодження хліба, для дослідження процесів охолодження хліба в умовах вакууму нами створена експериментальна установка, що включає: вакуум-камеру, вакуум насос, конденсатор, прилади регулювання та контролю.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості охолодження хліба після випікання
    (2019) Сташенко, Микола; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович
    Виконано дослідження процесу охолодження хліба на кулерах та зроблено аналіз ефективності їх використання. В результаті проведених досліджень встановлено закономірності зміни температури та маси хліба, та його якості під час охолодження.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення процесу вакуумного охолодження хліба в потоці
    (2021) Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович; Козак, Олександр Сергійович
    У статті наведено результати дослідження вакуумно-випарного способу охолодження батону із пшеничного борошна вищого гатунку масою 0,5 кг. Визначено режимні параметри процесу вакуумного охолодження батонів.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив вакуумного способу охолодження на якісні показники батону
    (2021) Козак, Олександр Сергійович; Назаренко, Іванна; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович
    Використання вакуумного охолодження хліба - вирішення проблем часу охолодження, зменшення енергоспоживання та виробничих площ, необхідних для охолодження готової продукції, дає можливість автоматизувати процес охолодження, а в деяких аспектах, і поліпшення якості готової продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення газової проникності скоринки батону в процесі вакуумного охолодження
    (2023) Козак, Олександр Сергійович; Назаренко, Іванна; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович
    Розроблена експериментальна установка та методика для визначення газової проникності скоринки батону, визначено питому пропускну здатність скоринки батону в різних зонах поверхні, що дозволило визначити та випробувати режим вакуумного охолодження батону без його руйнування.
  • Ескіз
    Документ
    Вакуумний спосіб охолодження хліба та його вплив на якісні показники батону
    (2022) Козак, Олександр Сергійович; Назаренко, Іванна; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Володимир Іванович
    Досліджено процес вакуумного охолодження хліба на прикладі батону із пшеничного борошна вищого ґатунку масою 0,5 кг. Дослідження процес вакуумного охолодження проводились за допомогою експериментальної установки для вакуумного охолодження хліба, вплив вакуумного охолодження визначалося методом перетрації.