Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу умов зберігання тістечок «Картопля» представлених в торгівельній мережі України
    (2020) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведенні дослідження 3 зразків тістечка «Картопля» торгової марки БКК, Fozzy і «ІБІС Кульнарний дім». Оцінено зовнішнього вигляду, форми, стану поверхні, коліру, смаку та запаху, а також масової частки вологи. В процесі зберігання для всіх зразків було відмічена втрати вологості з поверхні тістечок в результаті чого втрачались пластичні характеристики виробів
  • Ескіз
    Документ
    Проблематика визначення пористості хлібобулочних виробів за допомогою програми ImageJ
    (2023) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Проведений аналіз основних перешкод до визначення пористості виробів з темнішим м'якишем від хліба з пшеничного борошна вищого сорту.
  • Ескіз
    Документ
    Пористість хлібобулочних виробів – чи важливо це для споживачів?
    (2022) Ткаченко, Таісія Павлівна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Проведено соціологічне опитування про оцінку споживачем ріхних характеристик хлібобулочних виробів. У роботі встановлено важливість параметру пористості для більш старшого віку опитаних респондентів. The article conducts a sociological survey on consumer assessment of various characteristics of bakery products. The paper establishes the importance of the porosity parameter for older respondents.