Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Документ
    Вплив параметрів матеріалу на ефективність пневматичних стопорів: дослідження методом скінченних елементів LS-DYNA
    (2024) Туфекчі, Валентин Іванович; Токарчук, Сергій Володимирович; Костін, Володимир Борисович; Цимбаленко, І. О.
    Комп'ютерне моделювання стало невід'ємною частиною процесу проектування і вдосконалення фрикційних гальмівних пристроїв в структурі робототехнічних комплексів пакувальних систем [1]. Програмні комплекси як ANSYS та інтегрований в нього пакет програмного забезпечення для багатофізичного моделювання LS-DYNA дозволяють інженерам та конструкторам виконувати детальний аналіз динамічних властивостей гальмівних систем, враховуючи всі значимі фактори, від матеріалів фрикційних поверхонь до специфік робочих навантажень.
  • Ескіз
    Документ
    Комп'ютерне моделювання динамічних характеристик робото-технічних комплексів з автоматизованими системами гальмування
    (2024) Д'яченко, Іван Богданович; Муравйова, Юлія Віталіївна; Туфекчі, Валентин Іванович
    Автоматизовані системи гальмування дозволяють оптимізувати параметри керування транспортними та перевантажувальними робото-технічними комплексами, що призводить до підвищення параметрів ефективності, безпеки та надійності.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження аеродинамічних характеристик розпилювального комплексу з верхнім жалюзійним регулюванням потоку сушильного повітря
    (2022) Туфекчі, Валентин Іванович; Вересоцький, Юрій Іванович
    Найбільш поширеним методом, що застосовується для отримання дрібнодисперсної харчової продукції, є процес сушіння. Сучасна тенденція розвитку сушильної технології – забезпечення максимальної інтенсифікації процесів розпилювального сушіння при одночасному поліпшенні якості матеріалу, що висушується.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив жалюзійного розподілення теплоносія в дискових розпилювальних сушарках для молочних продуктів
    (2021) Туфекчі, Валентин Іванович; Вересоцький, Юрій Іванович
    Процес розпилювання характеризується сукупністю сил, що діють на струмінь чи плівку рідини, яка виходить з розпилювача. До них відносяться сили поверхневого натягу та сили нормального тиску газового середовища, що протидіють їм; сили інерції та в’язкості; сили тертя при взаємодії струменів з навколишнім середовищем. Взаємодія вказаних сил визначає динаміку розвитку процесу розпилення рідинних струменів чи плівок на краплини.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження масообмінних процесів та гідродинамічних характеристик розпилювальних сушильних комплексів
    (2019) Туфекчі, Валентин Іванович; Вересоцький, Юрій Іванович
    Молочна сироватка містить у своєму складі до 50 % сухих речовин молока, що складає 36 % його енергетичної цінності, тому особливої актуальності набули питання використання її в харчових цілях при безвідходній переробці молока. Одним з найефективніших способів зменшення втрат сироватки та максимального використання всіх її компонентів є організація її переробки в концентрати, що довго зберігаються – сухі та згущені.