Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження насіння кропу в період молочної стиглості як ароматичної складової аюрведичної кулінарії(2020) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Вальчук, Андрій Олегович; Бабенко, ОксанаДокумент Аюрведичні властивості прянощів – сатва, раджас, тамас дії(2023) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бобін, Микита Андрійович; Ворона, Юлія ВалеріївнаДокумент Обґрунтування використання прянощів у технології масла ГХІ(2022) Силка, Ірина Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Фролова, Наталія ЕпінетівнаДокумент Розуміння харчової цінності в аюрведичних положеннях(2022) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва плодоовочевого десерту у закладі ресторанного господарства(2024) Циба, Ілля Сергійович; Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Технології дієтичної харчової продукції з урахуванням рекомендацій аюрведи(2023) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Фролова, Наталія ЕпінетівнаДокумент Удосконалення технології дієтичних грибних паштетів(2023) Дегтяр, Артем Євгенійович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Михайлич, Роман АнатолійовичДокумент Розробка системи моніторингу безпечності виробництва основних страв з карамелізованою продукцією(2024) Сальчук, Дмитро Олександрович; Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна