Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Використання етилацетату як денатурувальної добавки до етилового технічного спирту
    (2003) Строкач, Дмитро Вікторович; Шиян, Петро Леонідович; Фіщенко, Анатолій Миколайович; Мудрак, Тетяна Омелянівна
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження та удосконалення технології зброджування сусла високої концентрації для отримання паливного біоетанолу
    (2012) Лисак, Тетяна Іванівна; Свистун, Павло Андрійович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Шиян, Петро Леонідович
    Виробництво паливного біоетанолу на сьогодні для України є перспективним напрямком, що сприятиме покращенню екології навколишнього середовища, збере- женню природних ресурсів в результаті переробки відновлюваної рослинної сиро- вини а також відходів АПК.
  • Ескіз
    Документ
    Оперативна оцінка ф-х показників спирту за даними шс тесту
    (2008) Смірнова, Аліна; Шиян, Петро Леонідович
    Розроблено та досліджено оперативну систему контролю якості спирту, яка включає оригінальний енергоперетворювач, вторинний прилад, їх зв’язок з комп’ютером, на дісплей виводяться графіки електричної осцілограми спирту та порівняння одержаних параметрів з ДСТУ, у разі потреби здійснюється роздруковка результатів. Developed and explored operational quality control system of alcohol, which features original enerhoperetvoryuvach, second gear, their connection with the computer graphics on DISPLAY vtyvodyatsya electric oscillograms alcohol and comparison of the parameters of the ISO, if necessary carried printout of results.
  • Ескіз
    Документ
    Утилізація післяспиртової зернової барди
    (2014) Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Кириленко, Роман Григорович
    Одним з ключових питань спиртового виробництва є комплексна утилізація післяспиртової барди, що дозволяє не тільки підвищити рентабельність товарної продукції, а і забезпечити екологічну безпеку виробництва. При річному виробництві спирту біля ЗО млн. дал на спиртових заводах України у вигляді відходу, а точніше вторинного сировинного ресурсу, щорічно утворюється близько З млн. т зернової барди, яка є високоякісним білково-вуглеводним кормопродуктом. На кожні 1000 дал спирту у барді міститься близько 10000 корм. од. Вартість 1 корм. од. натуральної барди у 10 та більше разів нижча, ніж в концентрованих кормах. One of the key issues of alcohol production is a complex utilization of post-bards, which can not only increase the profitability of commercial products, but also ensure the environmental safety of production. With an annual production of alcohol at thirty million. Given in distilleries Ukraine as waste, but rather a secondary raw materials annually produce about From mln. Tons of grain bards, which is a high quality protein and carbohydrate kormoproduktom. For every 1000 gave alcohol in Bardiya contains about 10,000 food. units. The cost of 1 food. units. genuine bards of 10 or more times lower than in concentrated feed.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу антисептику «Полідез» на стадіях приготування та зброджування сусла спиртового виробництва
    (2005) Бондар, Микола Васильович; Маринченко, Віктор Опанасович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій Миколайович
    В процесі досліджень використовували антисептик “Полідез” при концентрації 20 мг/м3 бражки чи сусла. In the course of studies used antiseptic "Polidez" at concentration of 20 mg/m3 brazhku or wort.
  • Ескіз
    Документ
    Виробничі випробування антисептуючого засобу «Полідез» в технології спирту із крохмалевмісної сировини
    (2006) Бондар, Микола Васильович; Маринченко, Віктор Опанасович; Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Фіщенко, Анатолій Миколайович
    Проведені виробничі випробування антисептуючого засобу “Полідез” для боротьби із контамінуючою мікрофлорою. Доведено ефективність його дії на сторонню мікрофлору. Carried production tests antyseptіс "Polidez" to combat contaminating microflora. The efficiency of its action on a third-party microflora.